Erfaren Oldenburg ut från Quidamo x Landade

translated
86744 Hainsfarth, Germany
remove_red_eye 0095
97 535,53 kr*
8.346,00 €*
Gender Gelding
Breed

Oldenburger

Show 38 ads from 10 517,85 kr
chevron_right
Age (years) 15
Height (cm) 170
Type Warmblood
Color Bay
Other charactics
  • Stands for the farrier
  • incl. horse passport
  • Reliable for trail riding
  • No eczema
  • Competition experience
  • Loads well
Erfaren Oldenburg ut från Quidamo x Landade - Querido Pepe

Ras: Oldenburg
Ålder: 15 år
Längd: 170 cm
Plats: 86744 Hainsfarth, Bayern

Drömmer du eller ditt barn om att utvecklas ytterligare på dressyrarenan och vara publikens stjärna? Att få andan att stanna och vara framgångsrik? Att stå högst upp på prispallen men sakna rätt partner? Då finns här din perfekta instruktör som har ridit till avancerad (S) nivå.

Querido Pepe har allt du kan önska dig. Han är självsäker, erfaren och låter sig inte skrämmas av någonting vare sig hemma eller på tävling. Han visar vackra gångarter och en utmärkt uppförsbacke galopp även när han är lösgjord. Han vet alltid hur han ska presentera sig och koncentrerar sig på sina uppgifter med viljan att prestera. Naturligtvis är han fri från fräckhet och kan hanteras av vem som helst när som helst.

Han presenterar också sina avslappnade rörelser under ryttaren och utför direkt vad som begärs av honom. Som ryttare bör du dock redan vara på A-nivå, eftersom han vill ha tydliga instruktioner för att veta vilken lektion som krävs just nu. Han har redan vunnit grundnivå (L) på tävlingar, placerat sig på medelnivå (M**) och har även tävlat på avancerad nivå (S). Han är bland annat säker på dubbla byten, traverser, galoppiruetter och passage. Sitt på honom och låt dig föras in i en värld full av harmoni och glädje. I utställningsringen är han lika självsäker och fokuserad på sitt arbete som han är i sitt hemmastall. Han är inte intresserad av publiken eller liv och rörelse.

Trots den läkta senskadan är han vältränad och fullt ridbar. Så inget står i vägen för din dröm om den stora dressyrvärlden och med Querido Pepe kommer du att åtföljas av en erfaren tränare. To the seller's offerlaunch
tTranslated
Profile picture Pferdevermittlung Leus
Flag DE

Pferdevermittlung Leus

mood No ratings yet

86744 Hainsfarth, Germany

explore vermitt... Show
Seller since 4/16/2024, commercial
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 219755
update
Published: 4/18/2024
Recently online
remove_red_eye 0095
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: