Äventyrlig ponnymixvalack vill erövra världen

translated
90602 Pyrbaum, Germany
remove_red_eye 0118
people 1
37 557,00 kr*
3.210,00 €*
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Breed

German Riding Pony

Show 35 ads from 5 850,00 kr
chevron_right
Age (years) 15
Height (cm) 145
Type Warmblood
Color Chestnut/Sorrel
Äventyrlig ponnymixvalack vill erövra världen - Scout

Ålder: 15 år
Längd: 145 cm
Plats: 90602 Pyrbaum

Denna känsliga och trafiksäkra ponnymixvalack letar efter en plats med trailridningsentusiaster eller andra äventyrare. Med en säker ryttare tillbringar han gärna timmar på spåret på grund av sin uthållighet och glädje och älskar att rida in i solnedgången.

Scout vill alltid vara till lags och gillar att vara i händelsernas centrum snarare än att bara stå bredvid. Han förtrollar hjärtan med sin människoorienterade och känsliga natur. Han visar dock bara detta när han känner personen, för med okända människor är han en tyst observatör och är reserverad. Om han älskar sin ägare kommer han att gå igenom tjock och tunn för dem. Han är mycket foglig när det gäller markarbete och är också angelägen om att delta i ett eller två spår.

Valacken rids western på fritiden och är mindre entusiastisk i arenan än på fältet. Han har ett trevligt sätt och älskar långa trav- och galoppvägar. Han letar efter någon som försiktigt visar honom vägen, eftersom han också kan fråga på ett vänligt, ponnytypiskt sätt om du verkligen vill gå vägen. Scout är det perfekta valet för alla som, precis som han, har en passion för terränglöpning.

Scout är van vid nattboxar med daglig tillgång till bete, liksom öppen uppstallning i en ren valack- eller blandbesättning. Det är dock bäst för honom att gå i lösdrift, eftersom han behöver en dammfattig miljö och blött hö på grund av sin COB. To the seller's offerlaunch
tTranslated

Pferdevermittlung LeusFlag DE

90602 Pyrbaum, Germany

mood No ratings yet
open_in_new vermitt... Show
edit_calendar Active since 4/16/2024 ‐ commercial
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 219860
update
Published: 4/19/2024
Recently online
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0118
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: