Vackert iögonfallande sto - lämplig för barn och terapi

translated
07774 Frauenprießnitz, Germany
remove_red_eye 0079
93 748,05 kr*
8.025,00 €*
Gender Mare
Breed

German Riding Pony

Show 36 ads from 5 841,00 kr
chevron_right
Age (years) 7
Height (cm) 145
Type Pony / Small Horse
Color Pinto
Other charactics
  • School horse
  • Stands for the farrier
  • incl. horse passport
  • Reliable for trail riding
  • Suitable for children
  • No eczema
  • Therapeutic use
  • Loads well
Vackert iögonfallande sto - lämplig för barn och terapi - Amina

Ras: Tysk tiger pinto
Ålder: 7 år
Längd: 145 cm
Plats: 07774 Thüringen - Frauenprießnitz

En blickfångare genom och igenom. Detta sto imponerar inte bara med sin felfria konformation och utseende, utan också med sin självsäkra karaktär trots sin unga ålder. Letar du efter en familjeponny, en terapiponny eller någon som du kan ta med på tävlingar? Då är Amina rätt häst för dig.

Hon är flickdrömmarnas ponny och erbjuder den bästa möjligheten för den som vill sticka ut. Amina briljerar i hanteringen med sin avslappnade och starka dräkt och kännetecknas särskilt av sitt exemplariska beteende. Hon deltar i allt det roliga med bravur och är mycket försiktig med de små. Det är bara hennes mage som är kittlig och det tycker hon inte så mycket om. När vi arbetar på marken är hon alltid koncentrerad och vill vara till lags, vilket gör henne mycket villig att lära sig. Här finns en häst för alla och även en chans att äga din första häst.

Amina är lättriden, utbildad till A-nivå och behärskar redan skänkelvikningar, skänkelvikning och korta volter. Hon är mest van vid dressyr och kan gå från tygel till A-dressyr utan problem. Hon klarar dock inte av orättvis behandling eller för mycket press och visar det. Hon är också lätt att hantera överallt och hela tiden och är redan bekant med terräng, både ensam och i grupp. Det säger sig självt att hon också är trafik- och terrängsäker.

Amina är lättriden, utbildad till A-nivå och behärskar redan skänkelvikningar, skänkelvikning och korta varv. Hon är mest van vid dressyr och kan gå från tygel till A-dressyr utan problem. Stoet klarar inte av orättvis behandling eller för mycket tryck på hjälperna och visar detta. Om du eller ditt barn kan vara mjuk i handen eller använda en riktad benhjälp, kommer du att hitta detta sto som en guldskatt. Men hon är också lämplig för terapi, eftersom hon ger ryttaren en mycket säker känsla och utstrålar ett enormt lugn. Hon är också lätt att hantera överallt och hela tiden och känner redan till terrängen både ensam och i grupp. Självklart är hon också trafik- och terrängsäker.

Stoet bor för närvarande i ett lösdriftsstall i en blandad flock och är mitt i fältet här. Det säger sig självt att stoet också är mycket förtjust i smide och lastning. To the seller's offerlaunch
tTranslated
Profile picture Pferdevermittlung Leus
Flag DE

Pferdevermittlung Leus

mood No ratings yet

07774 Frauenprießnitz, Germany

explore vermitt... Show
Seller since 4/16/2024, commercial
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 219863
update
Published: 4/19/2024
Recently online
remove_red_eye 0079
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: