#superstar #psghorse

85395 Bayern - Attenkirchen, Germany
remove_red_eye 0480
people 2
759 525,00 kr*
65.000,00 €*
Gender Stallion
Breed

Pura Raza Española (PRE)

Show 121 ads from 8 179,50 kr
chevron_right
Age (years) 11
Height (cm) 164
Type Warmblood
Color Gray
Other charactics
  • Licensed
  • X-rays available
  • Lunged
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • No eczema
  • Stands for the farrier
  • Loads well
Puskas de Susaeta...

...är vår absoluta superstjärna i stallet! Han är en enastående och mycket talangfull dressyrcrack som är på St.-Georg-nivå (PSG-nivå). Från första stund imponerar han med sin närvaro, sin förstklassiga exteriör med en utmärkt överlinje och enorm bogfrihet. Han imponerar också med sin speciella flerskiktade karaktär. Puskas gillar att vara nummer 1 och vill ha odelad uppmärksamhet - han letar fortfarande efter sin mästare.

Denna licensierade Pura Raza Española-hingst har enastående ridbarhet, rids till punkten med en kontrollerad GO, utmärkt impuls och trav med en uttalad upphängningsfas som kommer att få hjärtat hos varje dressyrryttare att slå snabbare. Han behärskar piaff och passage till perfektion, liksom alla sidvärtsrörelser i alla gångarter, galoppiruetter och seriebyten. Han visar också en utmärkt spansk skritt, naturlig passage på longe och är väl tränad i fritt arbete. Han har också arbetats på garrocha och ridits på en hand, vilket han verkligen tycker om.

Det råder ingen tvekan om att han är en exceptionell talang som, med sin stolthet och magnifika karisma, inte kan hittas någon annanstans!

Puskas kommer från de allra bästa linjerna (Yeguada Susaeta, Benitez, Bohorquez). Som en spegelbild av sin världsberömda far, elithingsten "Impaciente II", lämnar vår dressyrcrack inget övrigt att önska.

Självklart är han avmaskad, vaccinerad, har genomgått en osteopatisk undersökning och har regelbundet gått till hovslagaren (för närvarande skodd fram). Han är godkänd för export till Amerika och har alla nödvändiga tester.

Om du har en häst som du vill sälja är det bara att kontakta oss. Vi kommer att köpa, byta in eller marknadsföra din häst åt dig fram till den slutliga försäljningen. Ytterligare information finns på www.wow-pferd.de
tTranslated
Pedigree
Impaciente II
Talisman IV
Fumana
Eventa
Oficial XXIX
Redonda VI
Profile picture WOW Pferd (WOW Pferd )
Flag DE

WOW Pferd (WOW Pferd )

WOW Pferd

mood Satisfaction: Excellent

85395 Bayern - Attenkirchen, Germany

explore wow-pfe... Show
Seller since 7/5/2021, commercial
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 211252
update
Published: 12/6/2023
Recently online
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0480
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: