#arabianlove #allrounder

85395 Bayern - Attenkirchen, Germany
remove_red_eye 0513
people 3
91 300,56 kr*
7.800,00 €*
Gender Gelding
Breed

Arabian horse

Show 27 ads from 1 439,74 kr
chevron_right
Age (years) 13
Height (cm) 156
Type Thoroughbred
Color Bay
Other charactics
  • Lunged
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • Reliable for trail riding
  • No eczema
  • Stands for the farrier
  • Loads well
På uppdrag av kunden:

A L Zanyar Ibn Shaklan...

...är en extremt charmig och ädel arabvalack som vi letar efter ett nytt hem till. Han köptes direkt från uppfödaren av sin nuvarande ägare. Zanyar är extremt väluppfostrad, klar i huvudet och framför allt lättriden. Han är en absolut pålitlig häst under en säker ryttare. Avelsmålet med fokus på ridhästpoäng och god karaktär uppfylldes till 100% här.

Han presenterar sig också med en nästan perfekt konformation, såsom en korrekt inställd hals med en bra överlinje, starka och optimalt vinklade axlar, fyrkantiga, atletiska och med en smal rumpa.

Zanyar behärskar alla terrängaktiviteter tryggt ensam med sin ägare, men tycker också om sällskap av hästar och människor när han är ute och promenerar, rider eller sköter om sig själv. Han visar starka nerver och förmågan att lyssna mycket noggrant på sin människa i fält och på vägen. Som är typiskt för rasen lär han sig snabbt, tar till sig nya saker omedelbart och är mycket angelägen om att göra rätt från början. Han försöker mycket hårt och vill alltid vara till lags.

Vi letar efter en erfaren, självsäker ägare till denna enastående valack, helst med erfarenhet av araber och tillräckligt med tid för att ta hand om honom intensivt och hålla honom upptagen. Han är oanvänd och skulle också vara idealisk för till exempel dagsturer, eftersom han har en enorm förmåga och visar en hög prestationsnivå. Han ges företrädesvis till en plats med arabiskt företag. Han hålls för närvarande robust och hålls i en blandad öppen stallbesättning, med en låda på natten. Han är bekant med såväl små besättningar som stora blandade besättningar.

För oss är han en guldskatt som är oöverträffad!

Zanyar har fullständiga VZAP-papper med flera elittjurar i sin stamtavla. Särskilt anmärkningsvärd är elithingsten Kubinec, som fick toppbetyg som världsmästare i över två decennier.

Naturligtvis blev han regelbundet avmaskad, vaccinerad, genomgick osteopatiska kontroller och besökte hovslagaren (barfota) och tandläkaren.

Om du har en häst som du vill sälja är det bara att kontakta oss. Vi kommer att köpa, byta in eller marknadsföra din häst åt dig fram till den slutliga försäljningen. Ytterligare information finns på www.wow-pferd.de
tTranslated
Pedigree
Shaklan IBN Bengali
FS Bengali
L.M. Sadunga
Kubinec
OM El Sanadiva
El Perfecto
Spruce Tamin
A L Zabijah
Damir El Shaklan
Zarba
El Shaklan
Dalia V
Malik
Zbroja
Profile picture WOW Pferd (WOW Pferd )
Flag DE

WOW Pferd (WOW Pferd )

WOW Pferd

mood Satisfaction: Excellent

85395 Bayern - Attenkirchen, Germany

explore wow-pfe... Show
Seller since 7/5/2021, commercial
speed3 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 212181
update
Published: 12/26/2023
Recently online
people 3 users are watching this item
remove_red_eye 0513
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: