#cremellolove #bombproofhorse

85395 Bayern - Attenkirchen, Germany
remove_red_eye 0483
people 5
234 104,00 kr*
20.000,00 €*
Gender Stallion
Breed

Andalusian

Show 20 ads from 21 850,29 kr
chevron_right
Age (years) 8
Height (cm) 156
Type Warmblood
Color Cremello
Other charactics
  • Reliable for trail riding
  • Stands for the farrier
  • X-rays available
  • Lunged
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • Suitable for children
  • Barefoot
  • School horse
  • No eczema
  • Loads well
Pillo...

.... är vår alldeles speciella enhörning som välkomnar sina människor med en daglig WOW-effekt och belönar dem med sin hjärtvärmande positiva energi. Denna barocka cremefärgade hingst har ett extravagant utseende: hans tjocka man når under axlarna, hans smörkaramellfärgade päls skiner som flytande guld i solen och hans ljusblå ögon är inte av denna värld.

Han är en uppmärksam och sällskaplig häst som med sina mycket fina sinnen gillar att interagera med människor och spegla deras känslor. Hans karaktär är mångfacetterad och behöver förstås. Det är också svårt att märka att han är en hingst. Han kan hanteras och ridas bra av barn och svagare ryttare och har fått mer än sin beskärda del av beröm som skolhäst. Hos oss har han alltid uppfört sig mycket bra med andra ryttare - oavsett om det varit i hagen eller på ridlektioner - och fått alla att känna sig bekväma. I hagen är Pillo en partner som man alltid kan lita på. Han har gett många unga och oerfarna terränghästar självförtroende och visat sig vara en stor förebild. Han är alltid vänlig och erfaren med okända hästar som står med honom i arenan, i fältet, i trailern eller flyttar in bredvid honom. När han är ute och rider är han van vid att hundar springer bredvid honom och är mycket uppmärksam på dem. Han är också rätt häst för promenader eller joggingrundor för dem som gillar det mer sportigt.

Denna speciella älskling har varit i Tyskland i nästan 4 år nu och är därför bekant med många olika saker. Men framför allt gör han allt, oavsett om det är arbete på garrocha, markarbete, dressyrarbete, längdåkning, hästvälsignelser eller en fungerande ridkurs. Han är bra riden, lätt att rida och tack vare sin konformation är han idealisk för samlingsövningar som erbjuder uppåtriktad potential. Den ambitiösa fritidsryttaren kommer att få sina pengar värda här. Vi kan också föreställa oss honom på dagsturer och spårturer.

Vår unika älvkung är nu redo att hitta sin själsfrände och göra en ny person lycklig!

Pillo kommer från Lusitano x PRE-linjer och har ett spanskt hästpass. Han har naturligtvis regelbundet avmaskats, vaccinerats, genomgått en osteopatisk kontroll, fått sina tänder gjorda (uppdaterade) och har presenterats för hovslagaren (för närvarande barfota). Röntgenbilder finns tillgängliga.

Om du har en häst som du vill sälja, vänligen kontakta oss. Vi kommer att köpa, byta in eller marknadsföra din häst åt dig fram till den slutliga försäljningen. Ytterligare information finns på www.wow-pferd.de
tTranslated
Profile picture WOW Pferd (WOW Pferd )
Flag DE

WOW Pferd (WOW Pferd )

WOW Pferd

mood Satisfaction: Excellent

85395 Bayern - Attenkirchen, Germany

explore wow-pfe... Show
Seller since 7/5/2021, commercial
speed5 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 212059
update
Published: 4/22/2024
Recently online
people 5 users are watching this item
remove_red_eye 0483
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: