Ridstövlar Felix Bühler, Milano

translated
79114 Freiburg, Germany
remove_red_eye 0060
4 106,55 kr*OBO
350,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Shoe size EU 38
Condition Used - Like New
Date of purchase 2016
Your rating
Ridstövlar Felix Bühler, Milano - Fördjupa dig i ridupplevelsen med dessa förstklassiga ridstövlar, den perfekta följeslagaren för varje ridlektion. Stövlarna är begagnade men i anmärkningsvärt nyskick. Ett absolut måste för ridentusiaster som vill ha kvalitet och komfort.

Egenskaper:

Premiummaterial: tillverkade av högkvalitativt läder, dessa stövlar erbjuder inte bara en elegant look utan också långvarig prestanda.

Optimal komfort: Stövlarna är ergonomiskt utformade för att ge maximal komfort. Den mjuka innerstoppningen ger en skön känsla, även på långa turer.

Robust och slitstark: Stövlarna är inte bara snygga utan också robusta. De klarar de krav som ställs vid ridning och är redo att ta sig an alla utmaningar.

Universell stil: Den tidlösa designen gör dessa stövlar mångsidiga - oavsett om det gäller träning, tävling eller bara en lugn tur på landsbygden.

Skick:

Dessa ridstövlar har tagits om hand med kärlek och visar minimala tecken på slitage. De är praktiskt taget som nya och redo att ge ditt ridäventyr en elegant touch.

Storlek:

Stövlarna finns i storlek 38 för att säkerställa en perfekt passform.

Ta chansen att säkra dessa högkvalitativa ridstövlar till ett oslagbart pris. Varje ryttare förtjänar det bästa, och dessa stövlar erbjuder just det!
tTranslated
PayPal logo accepted.
S
Flag DE

Stella

mood No ratings yet

79114 Freiburg, Germany

Seller since 1/14/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 213519
update
Last update: 1/15/2024
remove_red_eye 0060
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: