Perfekt ridutrustning - 2 par byxor, 1 tröja, pannband och 4 par strumpor!

translated
79114 Freiburg, Germany
remove_red_eye 0057
people 1
11,71 kr*OBO
1,00 €
Model

Felix Bühler Breeches & Jodhpurs

Size XS
Condition Used - Like New
Date of purchase 2018
Shipping Possible
Your rating
Perfekt ridutrustning - 2 par byxor, 1 tröja, pannband och 4 par strumpor! - Fördjupa dig i ridsportens värld med denna oslagbara ridutrustning som kombinerar funktionalitet och stil i perfekt harmoni. Setet innehåller 2 par byxor, 1 tröja, ett pannband och 4 par strumpor, alla noggrant utvalda för att ge dig en oöverträffad ridupplevelse.

1. byxor (2 par):

Dessa byxor kombinerar komfort och hållbarhet. Med utmärkt passform och rörelsefrihet är de perfekta för intensiva ridpass. De högkvalitativa materialen garanterar andningsförmåga och hållbarhet.

2:a hoppbyxa:

Tröjan är inte bara snygg, utan också funktionell. Med sin varma men lätta design är den perfekt för kyliga morgnar i stallet eller avslappnade kvällar efter ridningen.

3. pannband:

Pannbandet är den perfekta accessoaren för att komplettera din look. Det håller inte bara öronen varma, utan ger också en trendig touch till din outfit. Ett måste för alla cyklister som värdesätter stil.

4. Strumpor (4 par):

Strumporna är speciellt utformade för att ge cyklisten maximal komfort. Material som andas och en optimal passform ger en behaglig känsla, oavsett hur länge du sitter i sadeln.

Skick:

Alla artiklar är i utmärkt skick. Byxorna, tröjan, pannbandet och strumporna har tagits väl om hand och visar inga tecken på slitage.

Storlek:

Byxorna finns i storlek XS för perfekt passform. Tröjan, pannbandet och strumporna är universella och anpassar sig flexibelt till olika storlekar.

Ta tillfället i akt att ta din ridupplevelse till en ny nivå. Denna ridoutfit erbjuder inte bara högsta kvalitet, utan också oslagbar stil.
tTranslated
PayPal logo accepted.
Leverans ingår
tTranslated
S
Flag DE

Stella

mood No ratings yet

79114 Freiburg, Germany

Seller since 1/14/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 213520
update
Last update: 1/14/2024
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0057
historyRecently Viewed: