Ledarskapsutbildning för häst och ägare

translated
44536 Lünen, Germany
remove_red_eye 0175
293,83 kr*
25,00 €*
Ledarskapsutbildning för häst och ägare - Hästar är flockdjur och även flygdjur. Det vet alla hästägare. I det dagliga livet med djuret bildar ägaren och hästen en slags "tvåhjord" där hästen ständigt strävar efter flockliknande strukturer. Viktigt här: Rollen som ledarstjärna bör övertas av människan, för endast på detta sätt kommer djuret att känna sig tryggt och avslappnat i de mest skiftande situationer på grund av ägarens närvaro. Det kommer att acceptera detta ledarskap välvilligt.

Stolpstallets ställning är därför förenad med stort ansvar: Hästen orienterar sig mot dig. Den orienterar sig efter de finaste signalerna i ditt kroppsspråk och uppfattar på så sätt tydligt din inre inställning för att kunna anpassa sitt eget beteende därefter. Tydlig kommunikation inom ramen för detta "hästspråk" är avgörande för att skapa förtroende i förhållandet. Om denna kommunikation ständigt misslyckas kommer hästen hädanefter att instinktivt fatta sina egna beslut för att påstås säkra sin överlevnad. Den anpassar sig till den upplevda situationen. Konflikter och farliga situationer i det dagliga samspelet blir därmed regel.

Den goda nyheten i detta sammanhang är dock att det är möjligt för alla att lära sig "hästspråket". Hästar kan inte lära sig att kommunicera som människor. Däremot kan människor lära sig att kommunicera som hästar! Jag hjälper dig att lära dig detta

(Det angivna priset är beräknat per halvtimme utbildning plus resa). To the seller's offerlaunch
tTranslated
Profile picture HSA Pferdeverhaltenstherapie  (Celina Peters)
Flag DE

HSA Pferdeverhaltenstherapie (Celina Peters)

HSA Pferdeverhaltenstherapie

mood No ratings yet

44536 Lünen, Germany

explore www.hsa... Show
Seller since 4/23/2023, commercial
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 198937
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0175
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: