Belastningsträning

translated
44536 Lünen, Germany
remove_red_eye 0188
291,00 kr*
25,00 €*
Belastningsträning - För oss människor är det helt normalt att gå in genom en dörr utan att veta vad som finns bakom den. I regel har vi inga problem med att gå in i ett fönsterlöst, något mörkt rum eller till och med i en husvagn. För en häst är detta dock en helt ovanlig utmaning:

Till skillnad från människor är hästar fortfarande starkt påverkade av sina urinstinkter. Därför kunde inte ens århundraden av människans domesticering motverka detta beteende. Detta innebär att hästar i många fall har synliga eller för oss människor osynliga problem med att gå in i en släpvagn.

En annan överlevnadsstrategi hos hästar är att dölja rädsla eller till och med smärta för artfränder och fiender för att inte bli igenkänd som den förmodat svagaste medlemmen i flocken. Av detta följer att även människor ofta inte märker hur deras eget djur känner sig inför en släpvagn eller annan fara.

Det som människan kan tolka som envishet, slapphet och aggressivt beteende när hon lastar djuret, är ofta helt annorlunda för djuret. Detta gäller även djur som tidigare kunde lastas utan problem och som "plötsligt", förmodligen utan någon synlig orsak, utvecklar en rädsla för släpvagnen.

I sådana situationer är det viktigt att se på situationen med hästens ögon. Med min kunskap möter jag dig och ditt djur. Jag hjälper din häst att få eller återfå förtroende i lastningssituationen för att möjliggöra hållbara stressfria resor.

Din häst och du kommer att gå in i trailern på ett mer avslappnat sätt och på så sätt komma fram till destinationen i ett mer effektivt tillstånd, för att kunna koncentrera dig helt på ett lyckat prov eller uppleva en underbar ridtur!

(Det angivna priset är beräknat per halvtimmes träningspass plus resa). To the seller's offerlaunch
tTranslated
Profile picture HSA Pferdeverhaltenstherapie  (Celina Peters)
Flag DE

HSA Pferdeverhaltenstherapie (Celina Peters)

HSA Pferdeverhaltenstherapie

mood No ratings yet

44536 Lünen, Germany

explore www.hsa... Show
Seller since 4/23/2023, commercial
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 198938
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0188
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: