Beteendeterapi för uppseendeväckande och problematiska hästar

translated
44536 Lünen, Germany
remove_red_eye 0179
293,83 kr*
25,00 €*
Beteendeterapi för uppseendeväckande och problematiska hästar - Vid behandling av hästar med beteendeproblem fokuserar jag, som certifierad beteendeterapeut för hästar, i första hand på en noggrann analys av alla viktiga faktorer som kan ha lett till beteendemönstret. Genom en ingående diskussion med dig och/eller, i bästa fall, en utvärdering av situationen på plats får jag den första viktiga informationen som jag sedan utgår från för att utarbeta en träningsplan.

Beroende på hästens egenskaper och typ av beteendeproblem bestämmer jag i förväg om det är lämpligt att involvera dig som ägare direkt i träningen eller att låta dig först titta på som en tyst observatör och integrera dig i träningen vid ett senare tillfälle.

Som diplomerad hästakademiker vid Linda Weritz M.A.:s internationella institut för hästkommunikationsvetenskap (IIPKW) förlitar jag mig uteslutande på icke-våldsamma och hästvänliga metoder för hästträning och hästträning som grundar sig på vetenskapliga rön. Oönskat och problematiskt beteende hos djuret kan därmed analyseras i sin orsak och korrigeras på ett artanpassat sätt.

(Det angivna priset är beräknat per halvtimme träning plus restid. To the seller's offerlaunch
tTranslated
Profile picture HSA Pferdeverhaltenstherapie  (Celina Peters)
Flag DE

HSA Pferdeverhaltenstherapie (Celina Peters)

HSA Pferdeverhaltenstherapie

mood No ratings yet

44536 Lünen, Germany

explore www.hsa... Show
Seller since 4/23/2023, commercial
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 198936
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0179
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: