Wintec 500 VSS Cair-sadel 18"

translated
08340 Schwarzenberg, Germany
remove_red_eye 0056
people 2
3 862,72 kr*OBO
330,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Wintec 500
Show 56 ads from 1 366,74 kr
chevron_right

Seat size 18"
Condition Used - Very Good
Shipping Possible
Your rating
Wintec 500 VSS Cair-sadel 18" - Till salu finns här en Wintec 500 VSS med Cair i 18". Den är i mycket bra skick. Jag köpte den själv för ca 6 månader sedan och tyvärr passar den inte längre min häst alls. Sadeln satt på en frieservalack med rak rygg och lite manke. Den vita gulletplattan är monterad och ingår naturligtvis. Gulletbredden motsvarar 33-34.

Gjordelremmarna (höger och vänster) på båda sidor har bytts ut mot läderremmar, då biothanremmarna inte längre var snygga att titta på och inte heller är snygga att gjuta. Jag har också ersatt locket (spännskyddet) med ett läder, eftersom originalen inte längre är bra heller. Men dessa är naturligtvis fortfarande inkluderade.

Jag har täckt den bakre pommelen med ett skyddande lock för att förhindra att det skadas ytterligare, eftersom detta händer ganska snabbt med Wintec och det redan fanns tecken på skador. Detta kan tas bort, men då finns det hål genom skruvarna. Tyvärr saknas Wintec-emblemet på höger sida. Detta ingår tyvärr inte heller, eftersom det redan saknades när jag köpte det. Detta påverkar dock inte funktionen alls, eftersom stiglädren fortfarande kan passeras genom sadelklaffen!

Ryggkanalen är 6 cm bred men öppnar upp mycket mer.

Sadeln är superbekväm, även på dagsturer. Tack vare kardborrerullarna kan du också anpassa sadeln efter dina egna preferenser för knärullar. Sadeln levereras med knäskydd som är lämpliga för VSS-sadlar och kan även användas för dressyrridning.

Sadeln kan naturligtvis också hämtas och provas mot en deposition av inköpspriset.

Paypal och frakt möjligt om kostnaderna täcks. Frakt sker uteslutande via DHL (kostnaderna är 10,49 €) Jag skickar inte med någon annan leverantör!!!

Titta inte länge, det gör inte varan billigare och snälla titta på mina andra erbjudanden, kanske du gillar ännu mer och du kan spara fraktkostnader. För frågor skriv alltid till mig.

Privat försäljning, därför ingen garanti, garanti eller retur!

Jag tar inget ansvar för eventuella materialfel. Beskrivningsfel eller annat! Jag accepterar inte heller något ansvar om ett paket eller paket går förlorat under transporten.

Observera att jag INTE vill handla.
tTranslated
PayPal logo accepted.
Via DHL 10,49€
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
Profile picture Tanja Hochhaus
Flag DE

Tanja Hochhaus

mood Satisfaction: Excellent

08340 Schwarzenberg, Germany

Seller since 6/18/2020
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 217576
update
Last update: 3/25/2024
Recently online
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0056
historyRecently Viewed: