Underbart Haflinger-sto/för fritidsryttare/tränare

translated
74586 Frankenhardt, Germany
remove_red_eye 1023
people 8
17 557,80 kr*
1.500,00 €*
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Haflinger

Show 52 ads from 11,71 kr
chevron_right
Age (years) 17
Height (cm) 148
Type Pony / Small Horse
Other charactics
  • All Rounder
  • Companion
  • Reliable for trail riding
  • Home more important than price
  • Stands for the farrier
  • Protection contract
Underbart Haflinger-sto/för fritidsryttare/tränare - Det är med ett mycket tungt hjärta som jag ger bort mitt fantastiska 17-åriga Haflinger-sto Cookie. På grund av förändringar i min livssituation är det helt enkelt inte längre ekonomiskt möjligt för mig och jag kan inte längre göra henne rättvisa i termer av tid.

Hon säljs som villkorligt ridbar på grund av hennes främre hovrulle. Hon kan dock bara ridas i begränsad utsträckning och främst i fältet, där hon går över kulle och dal, där den ursprungliga bergshästen kommer ut, helt hennes sak. Hon är inte lämpad för arenaarbete, hon får inte göra snäva svängar eller hoppa, och för mycket ansträngning varje dag kan också utlösa ett återfall. Regelbundet lätt arbete är dock nödvändigt, för mycket stående tid är inte bra för henne.

Jag har främst tagit henne på ridturer, dubbel longering i fält och promenader. Hon är superfin att hantera och kan också hanteras av nybörjare, men hon är INTE en nybörjarhäst i fältet. Hon är ganska osäker ute och behöver någon som ger henne trygghet, hon har ett envis huvud och kan även bli riktigt hyper när hon har sina 5 minuter. Hon är dock väldigt lätt att hantera om man vet vad man ska göra.

Hon är INTE en nödförsäljning, om inte allt passar så stannar hon så länge det behövs.

Hon kommer endast att säljas med en preliminär kontroll och ett skyddskontrakt. Om du inte vill ha det, har du kommit till fel ställe. Inte en nybörjarhäst, inte en ridponny för barn, inte för skolning och inte förvarad i lådor. Hon hålls utomhus 24/7 i ett aktivt stall och jag skulle vilja att hon hålls så igen.

Hon rider barfota och har hovstövlar för terräng. Hon behöver ingen speciell skoning eller specialfoder eller medicinering.

Hon har dock ett tillstånd och har också faser där endast markarbete är möjligt, eftersom hon inte går rent. Hon är annars i toppskick och robust.

Vänligen kontakta oss om du har några frågor eller behöver ytterligare information.

Priset är inte förhandlingsbart. Tillbehör inkl. barfota western sadel finns tillgängliga Pris VB.

Om du är seriöst intresserad, vänligen skicka mig en kort introduktion. Visning endast möjlig om allt passar, jag vill inte göra massturism eller ge gratis ridlektioner.

Eventuellt också möjligt att göra tillgängligt.
tTranslated
S
Flag DE

Sarah

mood No ratings yet

74586 Frankenhardt, Germany

Seller since 3/27/2023
speed8 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 216126
update
Published: 2/22/2024
people 8 users are watching this item
remove_red_eye 1023
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: