tre "Mohrenkopf - Noriker".

translated
1090 Wien, Alsergrund, Austria
remove_red_eye 1451
people 7
Price range
52 742,25 kr
4.500,00 €
to
70 323,00 kr*
6.000,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Breed

Noriker

Show 22 ads from 11,72 kr
chevron_right
Age (years) 2
Height (cm) 160
Type Draft Horse
Color Blue Gray
Other charactics Straight from breeder
tre "Mohrenkopf - Noriker". - Till salu finns tre "Mohrenkopf - Noriker".
Även om våra "Noriker" är mycket människoorienterade hästar och känner till en hierarki gentemot människor, vill jag påpeka att det ändå är nödvändigt att behärska konsten att hålla hästar.
Information om Norikers:
Vår yngsta "Sandro" (en Norik/valack från Vulkan linjen) rd. 2år gammal 4500€; en vacker MK utan markeringar, mycket maskulint uttryck men mycket känslig och sällskaplig uppmärksamheten fortfarande ganska kortvuxen men villig att lära sig. Han är i sitt beteende och i sitt utvecklingsstadium (träning) förberedd för den nödvändiga vidareutbildningen i enlighet med sin unga ålder.
Vår "Fritz" (en hingst/hingst från Elmar-linjen) är ungefär 2,5 år gammal, 5000€; en mycket vacker MK utan markeringar, har en ganska brun ton i pälsen. Han är en stor Noriker med mycket kaliber och substans, har ett ganska lugnt och reserverat uttryck, är mycket känslig och mycket sällskaplig, uppmärksam och villig att lära. Hans beteende och utvecklingsnivå (träning) förbereds för vuxenlivet i enlighet med hans unga ålder.
Vår "Cora" syster till Sandro (ett ungt sto från Niederösterreich från Vulkanline) ca 3 år gammal 6000€; en vacker MK-dame utan markeringar, mycket feminint kvinnligt uttryck, mycket känslig, alltid sällskaplig, uppmärksam och villig att lära sig. Hon har blivit inskolad, men är ännu inte helt tränad. Hennes beteende och hennes utvecklings- eller träningsnivå är lämplig för hennes unga ålder och bör utvecklas på ett långsamt, måttligt och stabilt sätt.
Vi ger bara våra djur till utvalda hästmänniskor, inte genom ett "online-förfarande", utan först efter att ha lärt känna dem personligen och i en dialog och konversation som båda parter är överens om. Detta är en princip som vi vill upprätthålla för oss själva och våra djur och som vi också anser vara nödvändig.
Information via e-post, WhatsApp och telefon är möjlig, ett personligt besök är önskvärt efter överenskommelse. tel.Nr: 06605325968 //MFG Reinhold Koch >2134 Ernsdorf/NÖ
tTranslated
RK
Flag AT

Reinhold Koch

mood No ratings yet

1090 Wien, Alsergrund, Austria

Seller since 9/12/2022
speed7 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 184274
update
Published: 9/13/2022
people 7 users are watching this item
remove_red_eye 1451
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: