Stor fritidsponny söker bästa platsen

translated
88630 Pfullendorf, Germany
remove_red_eye 0631
people 5
47 012,00 kr*OBO
4.000,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Age (years) 8
Height (cm) 137
Type Pony / Small Horse
Color Black
Other charactics Reliable for trail riding
Stor fritidsponny söker bästa platsen - Efter mycket övervägande har jag beslutat att göra mig av med min 1,37 m långa ponnyvalack Ryuk, som föddes 2016.

Han rids i terrängen för fritid, där han går i alla 3 gångarter på egen hand såväl som i en grupp. Ingenting skrämmer honom så lätt där, vare sig i trafiken, i skogen eller på ängarna. Vi har också ofta varit ute i mörkret. Han har ett bra go, men är alltid hanterbar. Han har också varit ute med barn flera gånger i skritt och trav, så att någon kan åka bredvid honom på en cykel. Han gör också små hopp över trädstammar.

Han är inte särskilt erfaren i 4-hörn, men kan också ridas fritt där av barn i skritt och trav, liksom i galopp på longen.
Han är också bra på voltigeövningar på longeringen.

Jag har också ridit honom mycket barbacka och med en halsring.

Han tycker om markarbete och kan göra olika trick som att rida, spansk skritt, säga "nej" och fria cirklar. Han är mycket villig att lära sig och gillar att prova nya saker, och har till och med deltagit i masssporter.
Han tycker också om att gå på promenader.

Han är för närvarande skodd fram på grund av seninflammation, som han fick för 2 månader sedan. En uppföljande undersökning av veterinären visade att han långsamt kan omskolas. Du är också välkommen att rådfråga vår veterinär.
Han går för närvarande promenader igen med sin 13-åriga ridpartner.
Han säljs därför för närvarande som villkorligt ridbar!

En provtur är därför för närvarande endast möjlig på en promenad! Det finns inga undantag på Ryuks bekostnad.

Tyvärr har han inte behandlats väl tidigare, vilket återspeglas i det faktum att han ibland är mycket skeptisk till män, men när han väl har fått förtroende för en man är detta inte längre ett problem. Han är också en stinkande stövel i sin låda. Detta försvinner dock så fort man sätter på honom grimman och tar ut honom. Han har en svaghet för barn, de kan göra vad som helst med honom och han är mycket tålmodig och väluppfostrad. Att putsa honom på egen hand, klia hans hovar och röra honom överallt är inga problem alls.

Han är dock inte en ren barnponny, en vuxen bör finnas i närheten beroende på barnets ålder och erfarenhet.

Han är väluppfostrad hos hästskötaren och har, bortsett från seninflammation, aldrig varit sjuk under de 2,5 år som jag har haft honom.

Har Ryuk väckt ditt intresse?
Då ska du inte bara bokmärka annonsen utan ta kontakt. Du är välkommen att kontakta mig via WhatsApp eller ring 015201953406.
Ett möte och testkörning är möjligt efter överenskommelse.

För personer som inte kan komma själva eller inte har transport kan vi hjälpa dig att hitta ett lämpligt transportföretag.
tTranslated
S
Flag DE

Sandro

mood No ratings yet

88630 Pfullendorf, Germany

Seller since 2/6/2024
speed5 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 215058
update
Published: 2/6/2024
people 5 users are watching this item
remove_red_eye 0631
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: