Skötsel (eventuellt även ridning) av ponnyer

translated
34311 Naumburg, Germany
remove_red_eye 0361
58,53 kr*OBO
5,00 €
Skötsel (eventuellt även ridning) av ponnyer - Hej alla, jag erbjuder en eller flera fostringsandelar i mina 4 ponnyer (1 valack, 3 ston). Platsen är 34311 Naumburg (OT). Ponnyerna är 96 cm (shetland) och 150 cm (norska) långa och i olika åldrar; 2 njuter av sin pension, 1 shetland är i träning (går för närvarande med ridplatta, ledande övningar, lugnträning, lungning, vänjer sig vid träns, senare inbrytning) och 1 norska rids aktivt och arbetas på marken. Beroende på hur det passar, skulle deltagande i endast en ponny vara möjligt, eller allmänt stöd i vård och underhåll av alla 4. Ridning skulle endast inkluderas om allt passar och kemin med ponnyn är rätt. Huvudfokus ligger på att ta hand om ponnyerna (de äldre är också glada att bli ompysslade och klappade), markarbete och eventuellt promenader, putsning av ponnyerna och lite hjälp i stallet (jag letar inte efter en stallarbetare ;) vi pratar om att kontrollera vattnet, ibland lägga in halm eller fylla upp höet och ibland mocka ut spåret).
Du kanske tar ridlektioner, men har inte den praktiska erfarenheten av att hålla och ta hand om hästar? Vill du helst inte rida, utan bara umgås med hästar?
Jag är inte rädd för nybörjare, men jag är konsekvent när det gäller regler (ansvar, hälsa). Jag förklarar också gärna och skulle vara beredd att investera en viss tid för att lära ut grunderna för hantering av (mina) hästar - i gengäld förväntar jag mig en viss vilja att engagera mig. Några av mina ponnyer har varit med mig under en mycket lång tid, deras behov är av största vikt och jag överväger mycket noggrant vem jag anförtror dem till. Ett fosterpartnerskap är nytt för mig.
Om detta tilltalar dig och du skulle vilja tillbringa tid med ponnyer i en avslappnad atmosfär, är pålitlig och ansvarsfull, vänligen kontakta :)

Tillägg till stall och plats: i centrum av byn, stallbyggnad och delvis asfalterad körning, litet gräs "ridbana" intill, busshållplats inom 2 minuters gångavstånd, vackra grunder med åkrar och skog. Det är en privat hästhållning i självhushåll, ingen skolverksamhet eller liknande. Ansvarsförsäkring finns att tillgå.
tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
Profile picture ponymausi
Flag DE

ponymausi

mood Satisfaction: Excellent

34311 Naumburg, Germany

Seller since 2/15/2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 201641
update
Last update: 4/3/2024
Recently online
remove_red_eye 0361
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: