Shire Horse-stoet Esmeralda

translated
6100 Seefeld in Tirol, Austria
remove_red_eye 0270
93 118,40 kr*OBO
8.000,00 €
Gender Mare
Breed

Shire horse

Show 23 ads from 64 018,90 kr
chevron_right
Age (years) 1
Height (cm) 180
Type Draft Horse
Color Gray
Shire Horse-stoet Esmeralda -
Tack för ditt intresse för vårt Shire Horse sto Esmeralda.

Esmeralda föddes i juli 2022 och är nu redo att flytta till ett nytt hem med sällskap.

Hon har vuxit upp i en flock och spenderar mycket tid med sina lekkamrater varje dag. Esmeralda är extremt människokär och snäll att hantera, älskar långa kramar och är alltid nyfiken och lekfull.

Eftersom hon känner till den dagliga kontakten med människor endast i positiv bemärkelse är hon en ung häst som möter varje kontakt med ett stort steg av tro, oavsett om det är människa eller djur. Hundar, katter, grisar, tjurar, getter, fåglar - hittills har hon gillat allt och alla. Hon är också bekant med stora jordbruksmaskiner och bilar. I sin lilla grupp av ston gillar hon att vara ledaren som modigt tar sig an nya saker.

I gruppen har hon kommit bra överens med alla lekkamrater hittills, hon visar sig vara väl socialiserad och passar in i gruppen utan problem.

Esmeralda är vanligtvis väluppfostrad hos hovslagaren (här är hon ibland mer, ibland mindre angelägen) och veterinären (alltid utan problem), kan ledas bra och har behärskat föl-ABC.
Eftersom hon föddes på vår gård och det inte har funnits något (medicinskt) behov av att transportera henne hittills, har det inte varit nödvändigt att köra henne med släpvagnen. Men detta kan naturligtvis praktiseras i enlighet med detta.

Naturligtvis har hon fått alla nödvändiga vaccinationer och är regelbundet avmaskad.

Om du letar efter en Shire Horse med en mild och människoorienterad karaktär, som du skulle vilja följa kärleksfullt till hennes liv som en partner vid hennes sida, tveka inte att kontakta oss.
tTranslated
Profile picture Manuel
Flag AT

Manuel

mood No ratings yet

6100 Seefeld in Tirol, Austria

Seller since 7/7/2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 202211
update
Published: 7/24/2023
Recently online
remove_red_eye 0270
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: