Sadel för hoppning

translated
21079 Hamburg, Germany
remove_red_eye 0135
people 1
23 441,00 kr*OBO
2.000,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Massimo Jumping Saddle chevron_right Springen II

Seat size 17"
Condition Used - Like New
Date of purchase 2018
Shipping Possible
Your rating
Sadel för hoppning - Hej på er alla,

Jag säljer min helt nya hoppsadel från Massimo, modell Jumping II med wedge paneler. Sadeln har 17 mm sits, tyvärr är jag inte säker på kotlettbredden. Men jag kan naturligtvis mäta det på begäran.

Sadeln köptes ny i maj 2018 och har inte använts mer än 20 gånger sedan dess. Den har alltid förvarats torrt.

Som du kan se på bilderna visar sadeln praktiskt taget inga tecken på användning, med undantag för sadelgjordsremmarna och under sadelklaffarna.

Förra året i juli kontrollerades sadeln igen av en sadelmakare och stoppades lätt igen, eftersom den ursprungliga ullen ännu inte hade satt sig ordentligt. Panelfyllningen är mjuk och utan förhårdnad.

Sadeln säljs inklusive stigbyglar (som just har försetts med helt nya inlägg), stigbygelkuddar, stigbygelläder (Kieffer), en vit 130 cm sadelgjord (foto följer) och två fälttävlansschabrak (som passar bra under sadeln) i kungablått med beige kant (använt) och mörkblått (nytt), båda med små strassstenar (foton följer). Originalschabraket från Massimo ingår naturligtvis också.

Jag kommer inte att skicka sadeln för provning. Vi kan dock träffas för en montering inom en radie av ca. 30 km runt 21079 Hamburg.

Om inte annat uttryckligen anges i min annons säljer jag endast begagnade varor från min privata samling. Jag strävar inte efter några kommersiella syften med mina annonser, så det finns ingen faktura för inköp. Eftersom privata säljare enligt ny EU-lagstiftning också måste ge ett års garanti om de inte utesluter detta, förklarar jag härmed uttryckligen att jag inte accepterar någon garanti för mina privat sålda artiklar och inte beviljar några returer. Så snart du lägger ett bud eller en avsiktsförklaring som bekräftar köpet, förklarar du uttryckligen att du avstår från den garanti eller garanti som du har laglig rätt till enligt den nya EU-lagstiftningen för begagnade varor.

Om du har några frågor eller behöver fler bilder, vänligen skriv till mig.

LG Vanessa
tTranslated
PayPal logo accepted.
Sadeln kan också skickas om fraktkostnaderna täcks. DHL / Hermes är dock endast ansvarigt för 500,00 € utan ytterligare försäkring.
tTranslated
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
V
Flag DE

Vanessa

mood Satisfaction: Excellent

21079 Hamburg, Germany

Seller since 6/12/2020
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 209417
update
Last update: more than six months ago
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0135
historyRecently Viewed: