For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Ridlektioner, dubbellongering, markarbete, ridlektioner

translated
91465 Ergersheim, Germany
remove_red_eye 0015
407,93 kr*
35,00 €*
Ridlektioner, dubbellongering, markarbete, ridlektioner - Jag är en tränare C - klassisk barock och erbjuder mobila lektioner i Neustadt an der Aisch, Ansbach och Fürth-området samt lektioner på min egen häst på en anläggning som är tillgänglig för mig i Bad Windsheim eller Markt Nordheim (tyvärr finns det inga skolhästar tillgängliga just nu).

Mitt utbud av tjänster inkluderar

- Klassiskt arbete i handen och på långa tyglar,
- klassisk dressyr enligt barock- eller wienerskolans principer
- Working Equitation (arbete med hinder i spår).
- Dubbel longering
Jag erbjuder även gymnastikträning på kandaret och arbete med unghästar.
- Träning av korrigering och "problem" -hästar - Jag har en rymlig anläggning med många möjligheter för träning och vidareutbildning av hästar.
(Ridtid min. 3 månader, box med paddock och tillgång till paddock)

Om mig och min verksamhet:
Jag har hållit på med hästar sedan jag var liten och fick lektioner på ridskolor på landsbygden från 6 års ålder, men insåg vid något tillfälle att jag inte kom någonstans med konventionella lektioner eftersom jag helt enkelt inte förstod vad jag skulle göra.
Så för ungefär 10 år sedan vände jag mig till den klassiska (barocka) ridstilen och letade efter sätt att lära mig rida på RÄTT sätt - jag letade efter lektioner (i slutet) som förklarade för MIG i detalj exakt vad jag behövde göra som ryttare. Och jag förmedlar denna kunskap till mina elever idag. För att "ge honom en parad" eller "gå på tå in" är INTE instruktioner som hjälper en ryttare och hans häst.

Jag ger dig skräddarsydda bilder och steg-för-steg-instruktioner, bakgrundskunskap om bett, hjälper och hur din sits fungerar, samt information om HUR och VARFÖR en hjälp eller utrustning fungerar.

Som ryttare och hästmänniskor har vi ett ansvar - ja, en plikt - att ta hänsyn till våra partners teori och natur och att rida och röra på dem på ett sådant sätt att de förblir friska upp i hög ålder och har lika mycket glädje och nöje som vi har med det som helt enkelt är världens vackraste hobby.

Så om DU vill rida din häst på RÄTT sätt, då har du kommit till rätt ställe.

Referenser:
Jag har ägnat mig åt working equitation i över åtta år och tar regelbundet lektioner hos instruktörer som Mitja Hinzpeter, Rolf Janzen, Katja Lauer och Manolo Oliva.
Dessutom har jag tränat regelbundet i mer än tio år med klassiska tränare som Desmond O'Brien, Claudia Weiser, Ruth Giffels och Richard Hinrichs.
tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way

Christiane Jenny MüllerFlag DE

91465 Ergersheim, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 221056
update
Last update: 5/9/2024
Recently online
remove_red_eye 0015
library_bookslisted in: