Ridinstruktör på minijobbsbasis

translated
78355 Hohenfels, Germany
remove_red_eye 0115
POA - Price on Application*
Ridinstruktör på minijobbsbasis - Vi söker dynamiska, motiverade och pålitliga ridlärare till vårt center i 78355 Hohenfels.

Du bör kunna arbeta flexibelt och självständigt, oavsett väder.

Dina ansvarsområden kommer att omfatta att erbjuda ridlektioner med förberedelse och uppföljning av rideleverna och hästarna.

En förtroendefull relation är mycket viktig för oss. I gengäld kommer du att anförtros våra hästar som skolhästar.

Tjänsterna som ska tillsättas är lämpliga för ridinstruktörer eller ridterapeuter. Vi har också lämpliga hästar för det senare.

Våra hästar hålls robusta, är bekanta med den engelska ridstilen och har till stor del behärskat grunderna i horsemanship.

Vi erbjuder en blandad flock, olika storlekar (från 93 cm till 180 cm). Fokus för lämpliga skolhästar ligger på Welsh A/B-ponnyer (stkm. 118-135cm), samt några mini-shettys (delvis endast ledda) och fullblod (stkm. runt 150cm). Beroende på användningsområde finns även kallblodiga hästar som kan ridas i lugn och ro. Varmblodiga hästar är inte tillgängliga.

Vi har en 20x40m ängsridbana och en 15x15m longeringsbana med en sandig yta, som kan användas i alla väder. Vi har ännu ingen ridbana inomhus. En välskött sadelkammare med gott om utrustning finns tillgänglig.

Du kommer att ha tillgång till vårt online bokningssystem "Reitbuch" för flexibel planering, genom vilket vår organisation med kunderna sker. Vi ser framför oss att du även kommer att erbjuda fasta ridgrupper vissa dagar i veckan.

Om vi har väckt ditt intresse, vänligen skicka oss en detaljerad ansökan och presentera dig själv. En e-postadress kan begäras.

Om vi gillar din ansökan kommer vi gärna att träffa dig personligen! Vi ser fram emot att få informativa bilder!
tTranslated
PayPal logo accepted.
Profile picture Reitsport Klatt
Flag DE

Reitsport Klatt

mood No ratings yet

78355 Hohenfels, Germany

Seller since 1/26/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 214368
update
Last update: 1/26/2024
Recently online
remove_red_eye 0115
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: