Professionell höångare Haytuner ES XL, upp till 45 kg hö

translated
47589 Uedem, Germany
remove_red_eye 0162
42 127,01 kr*
3.599,00 €*
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Haytuning And More UG Horse Feed & Supplements

Condition New
Professionell höångare Haytuner ES XL, upp till 45 kg hö - Här erbjuder vi vår nya Haytuner från Haytuningschmiede.
Detta är Haytuner ES (extra stark). Den finns i storlekarna L och XL. Här kan du se Haytuner ES XL.

Aluminiumprofilerna gör vår Haytuner ännu stabilare och lättare att rengöra! Inga skeva lådor, inga lösa skruvar som skramlar, inget att tugga på, möss och råttor biter ut sina tänder och dessutom ser det snyggt ut.

Vi erbjuder en höångare för upp till 45 kg hö. HAYTUNER ES XL har dock några ytterligare och viktiga funktioner som tydligt skiljer den från andra höångare!

Den rymmer upp till 45 kg hö. Det innebär att du kan ånga hö för 4-6 hästar samtidigt. Det sparar både tid och pengar.

Så att du enkelt kan komma åt överallt. Den övre lådan kan enkelt öppnas. Det gör påfyllning och borttagning av hö till en barnlek.

Men den har en stor fördel jämfört med andra höångare:

Den har en automatisk temperaturreglering.

Det innebär att den känner av när den temperatur som krävs för att döda svampar och bakterier har uppnåtts, varefter den körs i ytterligare 20 minuter och stängs av helt automatiskt. Så du kan inte glömma att stänga av enheten. Med andra hay steamers måste du se till att steamern inte går tom. Om detta händer går ångaren sönder. Detta är inte fallet med vår enhet. Den stängs av automatiskt. Så naturligtvis är det alltid garanterat att de nödvändiga temperaturerna uppnås. Helt oberoende av utetemperaturen. Dessa spelar också en viktig roll för drifttiden. Vid lägre temperaturer går den lite längre och vid högre temperaturer går den snabbare. Naturligtvis kan du inte styra detta lika bra med en timer.

Dessutom minskar du elkostnaderna eftersom den bara går så länge som den verkligen behöver. Eftersom du använder den minst en gång om dagen sparar du mycket elkostnader på lång sikt. Så du kan sätta på hösilageångaren och behöver inte bry dig om den längre. Du kan rida och göra andra saker utan att behöva oroa dig för ångaren. Det är verkligen en bra sak.

Vår Haytuner kan styras med mobiltelefonen. Du kan starta den med din mobiltelefon, ställa in en timer eller direkt ställa in ett schema för hela veckan. Naturligtvis kan den också användas normalt utan mobiltelefon.

Nästa avgörande fördel är ångutloppet. Naturligtvis är detta helt tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål. Arrangemanget av ångutloppen säkerställer att höet ångas perfekt överallt. Ångan kommer inte bara från mitten, utan även från hörnen. Där ångan faktiskt kommer i slutet, kommer den först med vår Haytuner! På så sätt kan man producera riktigt rent, dammfritt hö.

Detta är perfekt för hästar med andningssjukdomar som KOL eller hästar med allergier!

Ångningsenheten är induktionsbaserad och har 3500 watt. Du kan dock sänka effekten i steg om 100 watt. Detta gör det möjligt att ånga endast med t.ex. 2200 watt.

Tanken rymmer 20 liter vatten. Det behövs ingen extra vattenanslutning och det räcker med ett vanligt uttag. Nästa pluspunkt är att du inte längre behöver avkalka. Det sparar naturligtvis tid och pengar.


Materialet är en livsmedelssäker EPP-termobox. Den är mycket robust och väggarna är 4 cm tjocka. Locket är till och med 6 cm tjockt. Det innebär att ångkokning inte är något problem ens på vintern.
Dessutom är den försedd med gummihjul, varav två har låsningsbromsar. Så den kan enkelt flyttas. Detta är naturligtvis praktiskt. På så sätt kan du servera flera hästar från höångaren.

Mer information hittar du på vår webbplats! To the seller's offerlaunch
tTranslated
PayPal logo accepted.
SW
Flag DE

Haytuning And More UG (Sebastian Weßels)

Haytuning And More UG

mood No ratings yet

47589 Uedem, Germany

explore www.hay... Show
Seller since 6/20/2023, commercial
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 205785
update
Last update: 12/19/2023
remove_red_eye 0162
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: