Prestige hoppsadel Synchrony

translated
48301 Nottuln, Germany
remove_red_eye 0109
28 129,20 kr*OBO
2.400,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Prestige Jumping Saddle chevron_right Synchrony

Seat size 17.5"
Condition Used - Very Good
Date of purchase 2019
Shipping Possible
Your rating
Prestige hoppsadel Synchrony - Det är med tungt hjärta som vi måste sälja vår älskade och mycket mjuka och mega bekväma hoppsadel eftersom den inte längre passar vår häst. Den var på en mycket sportig fullblods Haflinger.

Kammarens bredd bör för närvarande vara 32/33. Den kan dock göras smalare eller bredare av vilken sadelmakare som helst.

Sitsstorleken är 17'' och motsvarar en 17,5''

Sadeln är från 2019, men har bara använts två gånger i veckan på lektioner sedan maj förra året. Vänligen se bilderna för sadelns skick (mycket bra).

Vi har haft vår sadelmakare att ta bort ullen från den nedre delen av den nedre sadelribban, som ligger framtill under gulletplattan. Detta kan fyllas på om det behövs.

Kuddfyllning: Ull
Färg: tobaksbrun
Passform: för korta, raka till något sluttande eller böjda hästryggar med en bred bröstkorg och breda tornutskott, fungerar även med markerade axlar
Läder: dubblerat kalvskinn
Kuddar: Franskt upphängda banankuddar, platt stöd
Sits: halvdjup
Sadelgjord: korta sadelgjordsband

Sadelgjordskortet och det tillhörande sadelunderlägget ingår.

NP var 3900 €.

Beskrivning av produkten

Prestige Hoppsadel SYNCHRONY

Sadeln har ett unisex-träd som förbättrar prestandan hos häst och ryttare. Den är revolutionerande och strukturellt innovativ, utrustad med CPS-teknik eller "COCCYX-PROTECTION-SYSTEM", en ny geometri av injicerade membran med olika bärande kapacitet för att dämpa alla belastningar och rörelser. Denna teknik har utvecklats för att skydda sittbenen, svanskotan och ryggen. Det centrala membranet, som är mer elastiskt än de två laterala, är synligt på sadelns undersida genom plexiglasfönstret. Den främre pommelen är bredare och trädets spetsar är något längre bak än på standardsadlar, vilket gör att du kan sadla längre fram utan att blockera hästens axlar. Dessa speciella egenskaper frigör manken och trapeziusmusklerna så att hästen kan röra sig fritt i de tre gångarterna och under hoppningen. Ryttarens position är låg och midjan smal så att han eller hon känner sig mycket nära hästen. Den bakre delen av sitsen är bred och extremt bekväm tack vare de nya membranen: sadeln har korta och anatomiskt formade paneler med en stor kontaktyta och därmed bättre tryckfördelning.

BREDARE FRÄMRE POMMEL ÄN VANLIGT
OPTIMAL SITTKOMFORT
KORTARE DYNOR
C.P.S
CPS-sadelträd
Detta sadelträd är revolutionerande och mycket innovativt i sin struktur tack vare CPS-tekniken ("COCCYX-PROTECTION-SYSTEM"), en ny, karakteristisk geometri av injicerade membran med olika lastbärande kapacitet som dämpar alla belastningar och rörelser. Detta koncept har utvecklats för att skydda sittben, svanskota och rygg och är synligt genom det mjuka plexiglasfönstret på sadelns undersida. Ryggsätet är 30% bredare och extremt bekvämt tack vare de nya membranen. Den främre delen av trädet i höjd med manken är bredare än traditionella sadlar för att ge manken och trapeziusmuskeln mer frihet. Dessutom är trädets spetsar något längre bak än vanligt för att möjliggöra snabbare sadling utan att hindra axlarna.

Frakt möjlig, kostnader via DHL på 18 € måste betalas.

Ingen frakt på rättegång och utomlands.

Betalning på grund av dålig erfarenhet endast möjlig via banköverföring eller PayPal-vänner.

Privat försäljning, enligt de nya EU-riktlinjerna ingen garanti och avkastning från min sida. Se även bild nr 15.
tTranslated
PayPal logo accepted.
Frakt möjlig. Köparen står för kostnaderna
tTranslated
AW
Flag DE

Anabel Willems

mood No ratings yet

48301 Nottuln, Germany

Seller since 1/16/2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 213299
update
Last update: 1/10/2024
Recently online
remove_red_eye 0109
historyRecently Viewed: