Praktik inom hästsektorn, Erlangen-Höchsatdt

translated
91350 Gremsdorf, Germany
remove_red_eye 0122
people 2
Free
Praktik inom hästsektorn, Erlangen-Höchsatdt - Välkommen till Strong Together Horsetraining!

Vi är en ridskola med fyra av våra egna skolhästar och många mobila erbjudanden med vilka vi tar hand om kunder i hela Erlangen-Höchstadt-regionen.
Vi erbjuder en praktikplats som börjar omedelbart! Mycket flexibelt och anpassat efter dina önskemål, från 5 dagar upp till flera veckor / månader!

Vad vi erbjuder:
- Inblick i arbetet som ridlärare och hästtränare: du kan uppleva ridskoleverksamheten, prova på att undervisa själv om du redan vet hur man gör, följa med oss till våra externa träningshästar och hjälpa oss att träna våra hästar
- Yrkesutbildning inom alla områden av ridsport, hästskötsel, hästhållning, utfodring, träning etc...: tack vare vår yrkesutbildning kan vi ge dig expertråd och vidareutbildning
- Arbeta med våra hästar som en balans till ditt arbete i vårt företag: om du hjälper oss flitigt med de dagliga uppgifterna i vårt företag, kan du naturligtvis också arbeta mycket med hästarna och få vägledning och instruktioner från oss så att du kan ta med dig så mycket ny kunskap och nya färdigheter som möjligt!
- Om du är intresserad kan du också få en inblick i företagets ledning: om du är intresserad kan du också hjälpa oss att planera ridlektioner, organisera ekonomi, köpa utrustning och foder eller bokföring och lära dig nya saker

Vad du tar med dig:

vi letar efter någon som är intresserad av vidareutbildning eller att gå med i hästsektorn: vill du lära dig nytt innehåll och färdigheter? Är du motiverad att ta itu med ämnen som rör hästar och vill du följa med oss i vårt dagliga arbete? Hör av dig till oss! :)
Du bör vara minst 14 år gammal eftersom arbetet hos oss kan vara fysiskt krävande, kräver en viss förståelse för djurs beteende, kundhantering, organisationsförmåga och en god dos motivation.

mer information på vår hemsida:
https://strongtogetherhorsetraining.weebly.com/paktikumstelle-frei.html
tTranslated
SJ
Flag DE

Strong Together Horsetraining UG, Verena + Janina

mood No ratings yet

91350 Gremsdorf, Germany

Seller since 1/8/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 213219
update
Last update: 1/9/2024
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0122
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: