Mjukt, nyfiket fullblodssto 5 år gammalt

translated
81100 Mytilini, Greece
remove_red_eye 0478
people 7
7 594,93 kr*OBO
$700.00
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Thoroughbred

Show 24 ads from 7 594,93 kr
chevron_right
Age (years) 5
Height (cm) 160
Type Thoroughbred
Color Bay
Other charactics
  • Reliable for trail riding
  • Suitable for children
  • No eczema
  • Companion
  • Barefoot
  • Broken-in
  • Halter broken
  • Loads well
Mjukt, nyfiket fullblodssto 5 år gammalt - För någon månad sedan adopterade vi detta vackra mjuka fullblodssto när hon inte var i bra skick för någon månad sedan. Hon vill bara inte ta vikt och muskler lätt, så förlåt magerheten hos denna skönhet, men det har förbättrats stadigt och kommer att fortsätta så.

Hon behöver lite speciell kärlek och vård och träning som är svårt för oss att tillhandahålla på ön och varför jag söker ett bra hem för henne

Hon har en underbar karaktär: självsäker, modig, uppmärksam, en tankeläsare, lätt att rida, bara vacker överallt. hon är helt underbar med andra hästar, gör vänner mycket lätt, ingen dramatik.

Hon har aldrig tävlat, men har heller aldrig fått ordentlig träning.
Du kan rida henne och lita på henne helt och hållet.
Hon är mycket känslig och smart och har vackra rörelser.
vi tog henne på stigar och rider western pleasure
Hon gillar att hoppa väldigt mycket. (Jag hoppade inte med henne, men jag ser att hon njuter av det och söker efter hopp) Jag kan föreställa mig henne i cross country mycket bra!

Du kan bokstavligen lita på detta sto i alla situationer, hon kommer inte att bli rädd och springa iväg. (Jag hade stora hundar som hoppade ut bakom ett hörn och attackerade mig och hon gjorde bara ett litet hopp åt sidan, (tack!)). Generellt har jag inte hittat något ännu som det här unga stoet är rädd för. Hon går ut och hackar ensam eller i sällskap.du kan enkelt galoppera 🏇 utan drama.

Hon är väldigt smart, känslig och lär sig snabbt. Jag gjorde många saker med henne för första gången som lounging, markarbete, små hopp och pooler, klippning, flugspray, ridning med röstkommandon etc - hon plockar upp det super snabbt.

Hon är ett riktigt lugnt ankare. Hon kom till vår flock, var supervänlig och respektfull och gick bara magiskt upp till ledaren genom att vara stark och pålitlig utan att ens försöka. det sammanfattar verkligen hennes personlighet. mitt arabiska sto och henne är riktiga bästa vänner, för hon är inte rädd för någonting, arabiskt sto rädd och tempererad om allt. det är som om hon ger henne styrka och förtroende, och hon gör detsamma för människor.

Jag kan tänka mig det här stoet perfekt för någon som inte alltid känner sig så självsäker och kanske blir lätt rädd eller stressad med heta hästar eller helt enkelt bara en ung ryttare. den här unga tjejen får dig att känna dig tillräckligt säker för att växa. eller ännu bättre växa tillsammans ... Du kan också ha mycket roligt med henne om du väcker henne och säger till henne mentalt: hej, jag vill ha något från dig. det är som om hon går till en mental annan nivå och du känner energin under dig, och hon är redo att springa omedelbart.

Jag vill normalt behålla henne, jag vill inte sälja henne alls men på grund av personliga skäl hittar jag inte tiden längre för att ta hand om mer än 1 häst, det är därför jag försöker minska 3 till 1 ... 🥹

Så hon ska gå till en bättre passande plats och få den mest kärlek som hon förtjänar.

Vi bor i Grekland, men eftersom jag främst vill ha ett hem till det känsliga stoet, där någon verkligen vill ha en häst som partner, så är hon billig (till samma pris som jag har henne till salu på ön här i Grekland) att ge bort. Du skulle behöva ta hand om transporten och allt annat. Transporten skulle kosta cirka 3000 euro från en byrå, eller så hämtar du henne själv.

Jag tror att ett besök eller transport etc. kan kombineras bra med en kort semester på vår vackra ö. Även om du kommer hit och bestämmer dig för det i slutändan (jag kan inte föreställa mig) men även då finns det gott om andra hästar på ön till salu 😅

Jag känner henne väldigt bra, låt oss prata, jag vet aldrig vad jag ska skriva om hästar, de har så mycket att erbjuda. Hur som helst Om du är intresserad av en vacker sund ung fullblod, som behöver lite träning och arbete men inte har galet beteende att fixa som de från tävlingsbanan, borde hon vara perfekt för dig.

i alla fall om du är lite intresserad, skriv bara till mig på instagram: @stellaronya så kan jag berätta för henne om du kan vara en bra match.
tTranslated
A
Flag GR

Anna

sentiment_neutral Satisfaction: OK

81100 Mytilini, Greece

Seller since 10/4/2022
speed7 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 201485
update
Published: 7/10/2023
people 7 users are watching this item
remove_red_eye 0478
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: