Matare för koncentrat / Doseringsenhet för koncentrat

translated
74626 Bretzfeld, Germany
remove_red_eye 0278
people 2
Price negotiable
Model

WEINSBERGER Tack Room & Stable Supplies

Condition New
Shipping Possible
Your rating
Matare för koncentrat / Doseringsenhet för koncentrat - NY direkt från tillverkaren


Artanpassad utfodring
Hästar är, som du vet, glupska ätare och utvecklar en enorm aptit när de utfodras i stora mängder. Detta leder till att hästarna äter för snabbt, ofta inte tuggar tillräckligt och sväljer en del av fodret otuggat. Magsaften kan inte arbeta ordentligt på grund av att en del av fodret inte skedas in tillräckligt. Resultatet blir matsmältningsbesvär, kolik eller till och med magsår.

För att motverka denna naturliga instinkt hos hästar och ge människor möjlighet att integrera utfodring i vardagen på ett tids- och kostnadsbesparande sätt, utvecklade WEINSBERGER trippelutfodringen tillsammans med det federala forskningsinstitutet.

Med trippelutfodring sprids fodret per portion mycket gradvis i fodertråget och varje gång bara så mycket som hästen precis kan ta in med läpparna. Detta gör att hästarna tuggar långsamt. Fodret saliveras in mycket bra och kan sedan brytas ner bättre i magen. På grund av hästarnas naturliga sätt att äta slits även tänderna på ett naturligt sätt. Alla stall som är utrustade med WEINSBERGER utfodringssystem har aldrig haft ett fall av kolik som orsakats av utfodring. Även på grund av de korta utfodringspauserna.

Men du som hästägare tjänar också på kraftfoderautomaterna. Å ena sidan är du med WEINSBERGER foderautomater inte längre bunden till utfodringstiderna. Att sova länge på söndagar eller träffa vänner på kvällen är inte längre ett problem för dig.

Å andra sidan, på grund av den långsamma utfodringen faller inte mer foder på marken, så du kan spara mycket pengar på foder utan att din häst lider några nackdelar.

Och du behöver bara fylla behållarna ungefär en gång i veckan. Utan utrustningen var du vid tråget 2-3 gånger om dagen för att utfodra. Det innebär att du sparar mycket arbetstid.




Pris på förfrågan - därför VB:

Olika storlekar på styrenheter möjliga.

Vi ger dig gärna ett erbjudande som är individuellt anpassat till ditt stall, dina önskemål och naturligtvis dina hästar.

Vi installerar gärna systemet direkt i ditt stall. Installationskostnaderna kommer att debiteras enligt den tid och ansträngning som krävs. Om installationen utförs av vårt team förlängs garantin från 2 år till 5 år.
Det är också möjligt att hämta utrustningen direkt från oss eller så kan den skickas (pris per kvantitet).

Ett litet tips:
Beroende på ordervärde erbjuder vi 0% finansiering (med handpenning). Tveka inte att kontakta oss.
tTranslated
- genom speditör
- Samling
- Montering av vårt team
tTranslated

WEINSBERGER S.K. UGFlag DEWEINSBERGER S.K.

74626 Bretzfeld, Germany

mood Satisfaction: Excellent
open_in_new www.wei... Show
edit_calendar Seller (commercial) since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 203622
update
Last update: more than six months ago
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0278
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: