Kroppsarbete för hästar

translated
22587 Hamburg, Germany
remove_red_eye 0211
people 2
1 518,66 kr*
130,00 €*
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Kroppsarbete för hästar - Hej alla, jag har tider tillgängliga igen! Jag använder integrativt kroppsarbete för att hjälpa hästar att släppa spänningar och blockeringar.
Mina klienter ringer mig för problem med ridbarhet, svårigheter med ställning och böjning, känsliga ryggar, blockeringar i käkleden osv.

Varje dag utsätts våra hästar för påfrestningar som hästens kropp egentligen inte är konstruerad för. Särskilt ridhästar är beroende av att deras kroppar tränas och gymnastiseras så att de kan bära ryttarens vikt på den hängbrokonstruktion som deras ryggar utgör.

För att hjälpa hästen att bibehålla eller förbättra sitt rörelseutbud och sin elasticitet erbjuder jag integrerat kroppsarbete för hästar.
Jag använder olika tekniker för mjukt kroppsarbete och massage. Det är viktigt att notera att detta inte är en botande behandling som fysioterapi eller osteoterapi, utan en behandling på en frisk häst som kan lösa spänningar och blockeringar.

Jag går bara så långt som hästen tillåter och arbetar därför på en hållbar förbättring av rörelseförloppet eller lösheten.

Du är välkommen att kontakta mig här via PN eller via min webbplats www.pferdundhuf.com.
tTranslated
PayPal logo accepted.
A
Flag DE

Anne

mood No ratings yet

22587 Hamburg, Germany

Seller since 1/5/2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 191229
update
Last update: more than six months ago
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0211
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: