juni 2024 Triggerpunktsmassage på häst

translated
14947 Nuthe-Urstromtal, Germany
remove_red_eye 0270
1 734,33 kr*OBO
149,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
juni 2024 Triggerpunktsmassage på häst - Syftet med triggerpunktsmassage är att hitta muskelspänningar och avlägsna dem med manuell teknik för att främja rörligheten och förbättra hästens välbefinnande.
Vi kommer att diskutera de enskilda musklerna och deras förlopp, deras uppgifter och de problem de kan orsaka. Alla triggerpunkter och deras placering kommer att diskuteras och praktiskt testas och behandlas på hästen.
Stretchingövningar kommer också att förklaras, med vilka triggerpunktsbehandlingen kan kompletteras på ett användbart sätt.
Triggerpunktsmassage är en erkänd metod för att förbättra hälsan hos hästidrottaren i dagens prestationskrav i alla sporter och för att göra det möjligt för hästen att prestera mer effektivt.
Triggerpunktsmassage är användbart för:
- Stelhet i gångarten
- Problem i kontakten
- kort steg
- Omkrets- och sadelbegränsning
- stel rygg, felaktig rytm
- ...och mycket mer.
Det finns ca 25 punkter eller områden som kan behandlas genom riktad triggerpunktsmassage, vilket förbättrar blodcirkulationen, lossar trånga och överbelastade muskelfibrer och därmed gör att de kan fylla sin funktion igen.
Detta leder till bättre rörlighet och minskad smärta.
Direkt tryck på stresspunkterna som en så kallad djupmassage ger en tydlig och långvarig ökning av blodcirkulationen. Dessutom frigörs histamin och acetylkolin. Detta bidrar till att den förbättrade blodcirkulationen håller i sig under lång tid. Aktiva stresspunkter är områden som utlöser smärtreaktioner när tryck appliceras. Hästarna visar sitt obehag genom enkla undanmanövrar, skakningar i huden till våldsamma försvarsreaktioner. Men det finns också punkter som många hästar synbart njuter av att bli behandlade på, t.ex. genom att gäspa, tugga eller till och med andas djupt in och ut.
Obs: De som bokar seminariet "Triggerpunktsmassage" och seminariet "Taping på hästar & hundar", också med Stephanie Reineke, tillsammans betalar bara 308,- € istället för 328,- €.
Sammanfattning:
Datum: 15 juni 2024
Tid: 10.00 - ca. 17.00
Krav för deltagande: inga
Minsta / högsta antal deltagare: 7-12
Kostnader: 149,00 € / 159,00 € all inclusive i all-in-paketet
Eventuella ytterligare kostnader: nej
Skattefaktura: Ja
Mat och dryck: Helpension utan begränsning inkl. lunch
Utbildare: Stephanie Reineke
Registrering / faktura / betalning:
Skriftligt med anmälningsformuläret från Pferdebewusst-Lernen / Western Stable Ranch. Ladda ner detta från hemsidan, https://www.pferdebewusst-lernen.de/Anmeldung
Returnera som foto, scan, pdf eller fax, först då är platsen säkrad. Faktura kommer ca 3-4 veckor före seminariet, först då är seminarieavgiften betald.
tTranslated
PayPal logo accepted.
Profile picture Pferdebewusst-Lernen (Sabine vom WSR-Team)
Flag DE

Pferdebewusst-Lernen (Sabine vom WSR-Team)

Pferdebewusst-Lernen

mood Satisfaction: Excellent

14947 Nuthe-Urstromtal, Germany

explore www.pfe... Show
Seller since 4/19/2023, commercial
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 200888
update
Last update: more than six months ago
Recently online
remove_red_eye 0270
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: