Jochen Hennig dressyrsadel mono klaff 16" / 16,5" i gott skick

translated
81827 München Waldtrudering, Germany
remove_red_eye 0090
people 1
23 373,00 kr*OBO
2.000,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Jochen Hennig Dressage Saddle

Seat size 16.5"
Condition Used - Good
Shipping Possible
Your rating
Jochen Hennig dressyrsadel mono klaff 16" / 16,5" i gott skick - Hennig dressage mono flap skräddarsydd sadel till salu

Svart dressyrsadel från det kända tyska sadelmakeriet Jochen Hennig till salu. Den är mycket bekväm, tack vare monoklaffen sitter du nära hästen. Den har ett bekvämt specialfjädrat träd (patent 3702011) som också kan justeras i efterhand för att tillgodose förändringar i hästens och ryttarens anatomi. Tillverkarens individuella sadelnummer identifierar den tydligt. Jag använde den inte så mycket under min unghästs utbildning. Tidigare satt den på en sportig ponny som den var skräddarsydd för, men den passade min smala spansk-anglo-arabiska häst som handen i handsken. Eftersom han nu är mer av en barocktyp på grund av betydande viktökning, passar den inte längre.
Sadeln hade ursprungligen silverfärgad piping, varav en del fortfarande är glänsande och en del har fått en vacker elfenbensfärg. Baktill finns ett hjärta med glittrande stenar. Några har blivit lite tråkiga, en saknas. Detta bör vara lätt att ersätta, det var inte viktigt för mig när jag tränade unga hästar. Sadeln har tecken på användning men inga andra skador. De fyra sadelgjordsbanden är missfärgade men hålen är i gott skick. Framtill finns ringar för panikrem, sadelväskor eller bröstremmar. Såvitt jag vet har den 16 eller 16,5 tum (ingen garanti). Tack vare alternativet med kardborreband kan den anpassas för att passa ryttaren och användas för olika ändamål.
Den har rengjorts nyligen och har alltid förvarats med ett skyddsöverdrag och stigbygelskydd, väl ventilerad och regelbundet underhållen.
Det kan tas bort och sättas på för en deposition av köpeskillingen. Jag skickar det också om du köper det nu. Detta är en privat försäljning, därför exklusive garanti / garanti. Följaktligen inga klagomål eller returer.
tTranslated
PayPal logo accepted.
Vid omedelbart köp även frakt, för provning/placering endast vid avhämtning mot deposition av köpeskillingen.
tTranslated
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
M
Flag DE

Mika

mood No ratings yet

81827 München Waldtrudering, Germany

Seller since 3/10/2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 210610
update
Last update: 11/25/2023
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0090
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: