Hovsko för medicinsk behandling av hela benet

translated
07639 Llucmajor, Spain
remove_red_eye 0396
people 1
2 048,41 kr*
175,00 €*
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Newhorselife Hoof Boots & Therapy Boots

Condition New
Date of purchase 2020
Your rating
Hovsko för medicinsk behandling av hela benet - MHB används för terapeutisk behandling av hästens ben samt för medicinsk behandling av skadade hästben, senor eller hovar, t.ex. hovcancer. Medicinen kan verka längre och såret förblir rent eftersom MHB skyddar mot kontaminering av såret och anpassar sig till rörelser.
Medical-Horse-Boot (MHB) dras över hästens ben som en strumpa nerifrån och upp. Flera kardborreband säkerställer en fast passform på benet och kan justeras individuellt snabbt och enkelt. Banden kan justeras till olika benlängder för att säkerställa en optimal passform på benen hos olika raser.

För att förhindra att MHB glider av hästens ben finns ett justerbart band som löper högt över hästens hals. Den är utrustad med justerbara spännen för att justera bandet individuellt. Användningen av Medical-Horse-Boot på bakbenet kräver att hästen vänjer sig vid den, eftersom den är mycket ovanlig och främmande för hästen där. MHB kan dock användas även där.

Den nedre delen av MHB består av en hovstövel, som är anatomiskt formad som hoven. På så sätt anpassar den sig optimalt till klöven och är dubbelt skyddad av en förstärkt sula. Detta är viktigt när man behandlar hästar med hästskor.

Dessutom är MHB tillverkad av ett mycket rivbeständigt, vattentätt och andningsbart material. På insidan är MHP fodrad med en annan syrabeständig och gummibeklädd strumpa. Materialet är lika lämpligt för kyla som för värme. Det är inga problem att fylla MHB:n med iskubervatten efter träning eller för behandling av benen. De integrerade kardborrebanden ger ett säkert grepp om varje del av hästens ben och är formsydda.

tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
SS
Flag ES

Svenya Suchy

mood Satisfaction: Excellent

07639 Llucmajor, Spain

Seller since 12/21/2020
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 159485
update
Last update: more than six months ago
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0396
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: