Foster- eller ridpartner för Lusitano för uthyrning

translated
87452 Altusried, Germany
remove_red_eye 0319
people 1
Price negotiable
Foster- eller ridpartner för Lusitano för uthyrning - Jag erbjuder ett fosterpartnerskap eller, om allt passar, ett ridpartnerskap för min 13-åriga Lusitano för stöd.

Min Lusitano är utbildad under sadel, i lungarbete, markarbete, handarbete, fritt arbete, cirkelarbete och vet hur man går på promenader. Han behärskar också små hopp på longen.

Han är en valack, men vet att han var en hingst under lång tid (möjligen en loping hingst) och har en stark karaktär. Så han testar sina gränser (särskilt med människor som han inte litar på). Han har ett temperament som är typiskt för rasen, men kan också vara lat ibland.
Men när du väl har vunnit över honom är han en superfin, motiverad, mycket intelligent och supersöt häst som vill arbeta och lära sig. I allt är han väldigt fin och känslig. Han vill också göra allt rätt.
Men på grund av en muskelmetabolismstörning behöver han träning som är dagberoende, mild och anpassad till hans tillstånd.

Alternativ:
GROOMING: (Ca. 1-3 x i veckan - Allt möjligt utom ridning).
Han tränas på marken enligt principerna för akademisk horsemanship, men känner också till tillvägagångssätt för klassisk engelsk såväl som iberisk / spansk / barock ridning. Således är han utbildad på många olika sätt.

Uppgifterna skulle vara:
- Skötsel av häst
- Hästens rörelse (allt utom ridning - här beroende på förmåga)
- Fylla upp foderbehållare
- Underhåll av utrustning

Jag kräver erfarenhet av hästar, villighet att lära mig, respektfull rättvis behandling samt tillförlitlighet och ansvarskänsla.

Pris: 50,00 - 100,00 € (beroende på förmåga och hur ofta per vecka)

RIDNING DELTAGANDE: (Ca. 2-4 x i veckan, 2-3 x ridning möjligt)
Under sadel tränas han enligt akademisk eller iberisk/spansk/barock horsemanship. Han är mycket lättriden och reagerar på de finaste hjälperna. Lektioner som sidvärts gångarter, piruetter, cirklar och piaff har redan påbörjats under ryttaren, även om han fortfarande visar mycket potential för förbättring. Efter samråd är det också möjligt att träna honom vidare på egen hand, om du har de nödvändiga ridfärdigheterna.
Han behöver dock en sadelfast och erfaren ryttare som inte är rädd, vilket han tydligt visar så snart hans gränser nås eller i händelse av ryttarmisstag eller fel ridstil (t.ex. stillastående, bakåt, klättring etc.). Dessutom är han temperamentsfull, vilket är typiskt för rasen.

Uppgifterna skulle vara:
- Skötsel av häst
- Förflyttning av hästar inklusive ridning
- Fylla foderbehållare
- Underhåll av utrustning

Krav:
- inte tyngre än max. 80 kg
- Hästerfarenhet inkl. flera års riderfarenhet
- Erfarenhet av antingen hingstar, iberiska hästar (Lusitano/PSL, PRE, Andalusier, Cruzado, etc.) och / eller mer temperamentsfulla eller svåra hästar under sadel
- Erfarenhet av akademisk horsemanship, barock / iberisk horsemanship eller i gengäld villigheten att lära sig dess principer med mig.
- Jag kräver också en vilja att lära sig, respektfull och rättvis behandling samt absolut tillförlitlighet och ansvarskänsla.

Pris: 150,00 - 250,00 € (beroende på hur ofta per vecka / ridning och vilka ambitioner som riktas mot)


Olika träningsanläggningar och utrustning finns tillgängliga. Det finns inget stabilt arbete.

Vänligen endast från 18 år!

Det tillkommer en avgift på 50,00 € för en provridning, som debiteras om ett ridpartnerskap ingås.

Ytterligare information på begäran eller skriv helt enkelt till oss om du är intresserad. Vi kan diskutera många saker privat.
tTranslated
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
C
Flag DE

CN

mood No ratings yet

87452 Altusried, Germany

Seller since 2/12/2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 204373
update
Last update: more than six months ago
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0319
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: