Euroriding Diamant 17" dressyrsadel

translated
49808 Lingen, Germany
remove_red_eye 0033
Reserved
This item is currently reserved.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Euroriding Diamant
Show 66 ads from 2 345,70 kr
chevron_right

Seat size 17"
Condition Used - Like New
Shipping Possible
Your rating
Euroriding Diamant 17" dressyrsadel - Euroriding Diamant dressyrsadel med fjädrande träd och flexibla punkter i 17 tum, som har uppgraderats professionellt från Fit 3.5 till Fit 4 och går tillbaka till 2016, kännetecknas av sitt högkvalitativa utförande och utmärkta pris-prestanda-förhållande. Denna sadel har utvecklats speciellt för att uppfylla dressyrryttares behov och erbjuder optimal anpassning till hästens rygg tack vare dess flexibla trä/stålfjäder-sadelträd och handfyllda ullpanel, vilket stöder ridkomfort och hästhälsa. Den djupa sitsen och de stora knärullarna ger ryttaren en stabil sittställning.
Det bästa engelska sadelläder som används garanterar en lång livslängd och motståndskraft mot de påfrestningar som ridning innebär. Sadeln har använts mycket lite och ser ut som ny. Dessutom är stoppningen mjuk, vilket ytterligare ökar komforten för hästen, och det finns inga synliga skador på lädret.
En annan fördel med denna sadel är att kammaren och stoppningen kan anpassas av en sadelmakare, vilket gör det möjligt att anpassa den individuellt till olika hästar. Denna aspekt understryker sadelns flexibilitet och livslängd, eftersom justeringar kan göras för att säkerställa en optimal passform och därmed en korrekt och hälsosam ridposition.

Sadeln kan testas mot deposition av inköpspriset.

Alla känner till den:

Med ditt köp samtycker du uttryckligen till att avstå från allt ansvar för materialfel som du har rätt till. Eftersom detta är en privat till privat försäljning finns det dessutom ingen ångerrätt i enlighet med lagen om distansförsäljning. Garanti och reklamationsrätt exkluderade.
tTranslated
Frakt är möjlig om kostnaderna täcks
tTranslated
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way

LaraFlag DE

49808 Lingen, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2/19/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 215859
update
Last update: 3/20/2024
Recently online
remove_red_eye 0033