Kentaur Titan III Hoppsadel

translated
49808 Lingen, Germany
remove_red_eye 0028
people 2
17 425,80 kr*OBO
1.500,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Kenatur Jumping Saddle

Condition Used - Like New
Shipping Possible
Your rating
Kentaur Titan III Hoppsadel - Kentaur Titan III hoppsadel med sadelstomme av kolfiber är en toppmodern hoppsadel som uppfyller de högsta kraven inom hoppning. Den är byggd på en avancerad sadelstomme av kolfiber som är känd för sin exceptionella stabilitet, elasticitet och lätthet. Dessa egenskaper ger både ryttare och häst maximal komfort och optimal rörelsefrihet.

Sadeln kännetecknas av medelhöga block och förformade sadelklaffar som ger utmärkt fixering av ryttarens ben, vilket möjliggör optimal positionering och säkert stöd under hoppningen. Dessutom är sadeln känd för sin utmärkta passform och stöd i sätesområdet, vilket är en viktig förutsättning för att prestera i hoppning.

En specifik egenskap hos denna modell är kammarbredden 3, vilket ger god anpassningsförmåga till olika typer av hästar. Användningen av kolfiber i sadelträdet ger inte bara viktfördelar, utan bidrar också till sadelns livslängd och robusthet utan att kompromissa med flexibiliteten för hästen.

Den begagnade Kentaur Titan III hoppsadel som beskrivs här är i ett skick som kan anses vara så gott som nytt, utan synliga skador. Detta talar för materialets höga kvalitet och hållbarhet samt för den omsorg som sadeln har behandlats med. En sadel i så utmärkt skick erbjuder samma fördelar och prestanda som en ny modell och är en värdefull del av utrustningen för alla ambitiösa hoppryttare som letar efter en sadel med enastående egenskaper och lång livslängd.

Nypris ca 2.400 €.

Sadeln kan provas mot deposition av köpeskillingen.

Privat försäljning, ingen garanti och ingen retur.
tTranslated
Frakt är möjlig om kostnaderna täcks
tTranslated
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way

LaraFlag DE

49808 Lingen, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2/19/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 215861
update
Last update: 2/19/2024
Recently online
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0028
library_bookslisted in: