Dülmener letar efter ett hem vid Nord- eller Östersjön

translated
26553 Dornum, Germany
remove_red_eye 0268
people 3
29 332,50 kr*OBO
2.500,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Breed

Dülmener

Age (years) 17
Height (cm) 144
Type Pony / Small Horse
Color Dun
Other charactics
  • Stands for the farrier
  • Home more important than price
  • Lunged
  • incl. horse passport
  • Reliable for trail riding
  • No eczema
  • Therapeutic use
  • All Rounder
  • Loads well
Dülmener letar efter ett hem vid Nord- eller Östersjön - Piccolo letar efter sin nya ägare nära Nordsjön eller Östersjön.

Först av allt: Detta är inte en nödförsäljning! Det är ingen idé att återförsäljare och ridskolor kontaktar oss. Vänligen kontakta oss endast om du är seriöst intresserad!

Piccolo är en 1,44m Dülmener valack, född 05/2006.

Han är den perfekta kompisen för fritidsryttare: alltid pålitlig, motiverad på jobbet, hårt arbetande och helt enkelt en cool strumpa. Piccolo älskar att gå ut i hagen. Han är mycket pålitlig både på egen hand och med andra hästar. Han har ridits upp till A-nivå i dressyr och strävar alltid efter att behaga sin ryttare. Han är motiverad att delta i bommar, men att hoppa över cavalettihöjd är inte hans starka sida. Han är bra på longeringslinjen (cavesson utan träns) och är mycket bra på markarbete. Han har alltid varit hygglig hos hovslagare, veterinär och vid lastning.

Han står / stod i valackgrupper där han är helt kompatibel (även med ston i den närliggande ängen). I en blandad flock blir han dock envis.

Tyvärr utvecklade Piccolo hästastma i sitt gamla hem i Bayern (diagnostiserad hösten 2021). Sedan april 2023 befinner han sig därför på ett rehabiliteringscenter vid Nordsjökusten. Han har återhämtat sig mycket bra där och har inte behövt någon medicinering sedan juni 2023. Jag skulle därför vilja att han hittar ett permanent hem med kärleksfulla människor i den goda havsluften. De nya ägarna bör vara medvetna om att den här fantastiska killen har en medicinsk historia. Han behöver dammfria sängkläder, hösilagefoder och mycket frisk luft.

Hans högkvalitativa tillbehör (Bucas-mattor, träns, damasker etc.) finns också tillgängliga. Priset är föremål för förhandling.

Om du är intresserad av Piccolo, vänligen skicka mig ett meddelande med information om det nya hemmet han skulle gå till.
tTranslated
A
Flag DE

Annika

mood No ratings yet

26553 Dornum, Germany

Seller since 3/15/2024
speed3 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 217624
update
Published: 3/22/2024
Recently online
people 3 users are watching this item
remove_red_eye 0268
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: