Dressyrsadel, barocksadel Zaldi Lusitanus, KW32, sitsstorlek 16''

translated
64372 Ober-Ramstadt, Germany
remove_red_eye 0266
people 2
7 623,53 kr*OBO
650,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Zaldi Dressage Saddle chevron_right Lusitanus

Seat size 16"
Condition Used - Good
Shipping Possible
Your rating
Dressyrsadel, barocksadel Zaldi Lusitanus, KW32, sitsstorlek 16'' - Med tungt hjärta, ska säljas i goda händer:
Jag säljer en barock sadel Zaldi Lusitanus, skålbredd 32, sitsstorlek 16 tum. För mig var det den absoluta drömsadeln, men tyvärr har jag nu fått inse att min rumpa har vuxit ur sitsen. :-(
(Alternativt byter jag den mot en sadel av samma modell i sitsstorlek 17 eller 17,5'').

Sadeln är rödbrun med ljus sits och pommeller. Den är välskött och i gott begagnat skick. Eftersom stigbyglarna alltid har förvarats under sadelklaffen, visar sadelklaffen knappast några tecken på användning. Gördelremmarna är intakta, men är i tydligt använt skick (se detaljerade foton). Sadeln har tre mindre yttre märken (på sätet, på höger sida av sadelklaffen och på baksidan av galleriet - se detaljfoton). Särskilt på höger sida finns det tydliga märken under sadelklaffen från de mässingsstigbyglar som användes (se detaljfoton). Det finns också spår av sadelgjordens snäppfästen på lädret på båda sidor. Det ursprungliga skyddsöverdraget från Zaldi ingår också (se sista bilden).

Jag har beskrivit sadeln efter bästa förmåga i ord och bild. Titta också på bilderna där jag försökte ta bilder av allt. Visning är möjlig. Inget köp på rättegång!

Jag föredrar samling i Ober-Ramstadt (eller Dieburg) så att köparen kan titta på sadeln och kontrollera dess skick innan han köper.

Frakt är i princip möjligt mot betalning av porto (jag skulle först behöva kontrollera om jag har en lämplig låda för detta). Observera: Föremålet säljs "som det är" (se bilder). Inget byte, ingen retur, ingen garanti! Köparen är ansvarig för eventuella transportskador och förlust av varorna under transporten (BGB § 447 Överföring av risk vid försäljning genom leverans till en annan plats än platsen för utförandet).

Betalning via PayPal eller banköverföring möjlig (eller kontant vid upphämtning).

Allmänt: Detta är en privat försäljning, därför: Inget utbyte, ingen retur, ingen garanti Som privatperson utesluter jag en garantiförpliktelse enligt BGB. Genom att köpa samtycker du uttryckligen till att helt avstå från den garanti / garanti som du har rätt till enligt lag för begagnade varor. Vänligen köp inte om du inte håller med om dessa regler.
tTranslated
PayPal logo accepted.

Esther BreuningFlag DE

64372 Ober-Ramstadt, Germany

mood Satisfaction: Excellent
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 200861
update
Last update: more than six months ago
Recently online
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0266
historyRecently Viewed: