Deuber El Campo SKL S2 från 2023

translated
67071 Ludwigshafen am Rhein, Germany
remove_red_eye 0045
28 080,00 kr*
2.400,00 €*
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Deuber & Partner El Campo
Show 16 ads from 19 890,00 kr
chevron_right

Condition Used - Very Good
Date of purchase 2023
Shipping Possible
Your rating
Deuber El Campo SKL S2 från 2023 - Till salu här en super Working Equitation sadel från Deuber, lika lämplig för dressyr och terräng. Bicolour svart/grå. Levererades i april 2023, var på hästen i cirka 6 månader. Standard version (ingen shorty). Sadelcertifikat tillgängligt.

En superbekväm sadel som är steglöst justerbar. Sitsstorlek S2, vilket motsvarar ca 17,5 tum. Du sitter bekvämt och stadigt, även om hästen skräms och hoppar (jag talar av erfarenhet...). Bred ryggmärgskanal. Den är lämplig för dressyrarbete såväl som för långa terrängritter eller små hoppningar.

Den steglöst justerbara kotplattan, den justerbara 3-punkts sadelgjorden, de anatomiskt formade vadderade panelerna och kardborreknölarna gör den individuellt justerbar för häst och ryttare.

Färskt vadderad i januari 2024 och kontrollerad av sadelmakaren, mycket bra skick. Jag ger bort det med ett tungt hjärta eftersom det är för litet för mig. Det är naturligtvis olycksfritt, det är inget fel med det. Den har alltid förvarats torr och dammfri.

Inkl. nyckel för justering av gulletplattan. Jag inkluderar också det ursprungliga sadelskyddet. Med justerbara kardborrkuddar, gråsvart högkvalitativt slätt nappaläder och silverfärgade stämplar.

Företrädesvis samling, frakt skulle vara möjligt i princip om kostnaderna täcks, men jag skulle behöva lite tid för att få en lämplig låda. Hämtas i Ludwigshafen am Rhein.

Privat försäljning, därför ingen retur och ingen garanti.
tTranslated
Företrädesvis insamling, frakt skulle vara möjligt i princip om kostnaderna täcks, men jag skulle behöva lite tid för att få en lämplig låda. För att hämtas i Ludwigshafen am Rhein.
tTranslated

Kerstin TerrenoireFlag DE

67071 Ludwigshafen am Rhein, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 4/18/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 219759
update
Last update: 5/2/2024
Recently online
remove_red_eye 0045
historyRecently Viewed: