Deltagande i ridning på Arabian-Berber 2x/vecka Nürnberg-Nord

translated
90411 Nürnberg, Germany
remove_red_eye 0181
1 513,17 kr*
130,00 €*
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Deltagande i ridning på Arabian-Berber 2x/vecka Nürnberg-Nord - Arabian-Berber, Nuremberg-North, 2x/vecka (häst söker ryttare).
Jag är en 23 år gammal arabisk-berberber och söker en trevlig person. Du bör vara minst 16 år gammal och inte för lång/tung. Eftersom jag är 1,52m lång och ingen viktbärare. Men jag är en pålitlig allroundare som är redo för allt. Jag har inte en skygg häst i landet (ok, jag är bara en häst och när jag känner för det släpper jag ut araben en kort stund), jag har klarat kompositionstestet (GHP) både ledd och ridit med betyget 1. Jag gillar även dressyr, markarbete, cavalettis och lite hoppning. Min husmor säger att jag är väl uppfostrad. Jag har även fått visa upp mig några gånger på Knoblauchsland Horse Day.
Jag bor i ett öppet stall i norra Nürnberg, som är lätt att nå med allmänna kommunikationer. Det finns en inomhusridbana, en grooming- och tvättplats, en rymlig sadelkammare och en toalett för människorna. Min toalett rengörs dagligen av stallpersonalen, endast på söndagar och helgdagar måste mina människor själva städa. Även om jag bor nära staden är ridområdet ganska vackert.
Jag har en kronisk hosta och inhaleras dagligen, mitt hö ångas eller fuktas. Du måste vara pålitlig och ta hand om mig på dina dagar, annars får jag inget att äta och jag tål inte ett skämt.
Det finns två tränare i stallet och det skulle vara trevligt om du tar lektioner.
tTranslated
Profile picture Yasmin
Flag DE

Yasmin

mood No ratings yet

90411 Nürnberg, Germany

Seller since 3/5/2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 194672
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0181
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: