Delad ridning Delad vård Medryttare

translated
3920 Ober Rosenauerwald, Austria
remove_red_eye 0308
701,19 kr*
60,00 €*
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Delad ridning Delad vård Medryttare - **Söker medryttare / fosterpartner för våra hästar i distriktet Zwettl / Niederösterreich **.

Vi letar efter en pålitlig och ansvarsfull ryttare för våra hästar. Om du gillar markarbete, fritt arbete, naturlig horsemanship, western- eller barockridning, gillar att rida, eller vill arbeta med hästarna från marken i vår 20 m diameter roundpen (utan tak), då har du kommit till rätt ställe.

Våra hästar är:

1. Mori, 10 år, Hispanoaraber sto: Hon är en absolut pålitlig häst och älskar att gå ut och rida ensam eller i en grupp. Hon är också motiverad att rida i arenan och älskar markarbete. Du kommer att ha mycket roligt med att rida henne eller arbeta henne från marken.

2. Nalcon, 11 år gammal, PRE valack: Nalcon är lite nervös under sadeln och kräver därför erfarna och lugna ryttare. Han är dock väluppfostrad i ridhuset och mycket motiverad under markarbetet. Här vill han alltid göra allting rätt. Det är ett nöje att tillbringa tid med honom vid markarbete. Han skulle också tycka om att lära sig cirkuslektioner eller polarbete.

3. 23 år gamla Sir Risueno, PRE valack: Risueno rids inte längre, men han är motiverad och mycket fin i markarbete.

4. Josy, 7 månader gammal, Quater-Haflinger mix sto: Vårt föl.

Kostnaden för skötsel eller ridning är 60 € per månad eller alternativt 4 gånger stalltjänst per månad (bestående av mockning, utfodring eller fyllning av hönät, rengöring av hästarna och skrapning av hovarna, sopning av stallet, mockning av paddocken).

Vi förväntar oss att du har tid minst en gång i veckan för att antingen rida en av hästarna, gå en promenad eller göra markarbete. Oftare är också välkommet.

Vi kan också ordna flexibla datum på helgen eller under veckan.

Du bör vara myndig och ha riderfarenhet, eftersom våra hästar inte är för nybörjare. Mori är en pålitlig häst under sadel, men fortfarande inte en häst för nybörjare.

Det är också viktigt att du är mobil, eftersom vi bor lite avsides nära 3920 Groß Gerungs i Waldviertel.

Observera att deltagande i turneringar inte är möjligt. Men om du är intresserad kan vi organisera ridlektioner med en mobil tränare på din egen bekostnad. Vi kan eventuellt dela kostnaderna om vi kan hitta en tid att träffas.

Om du är intresserad och uppfyller ovanstående krav skulle vi vara glada att höra från dig. Vi diskuterar gärna allt annat personligen.

Vi ser fram emot att lära känna dig!

Romana och Lukas Seidl
tTranslated
PayPal logo accepted.
R
Flag AT

RSeidl

mood No ratings yet

3920 Ober Rosenauerwald, Austria

Seller since 5/9/2020
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 204769
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0308
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: