Charmig valack med fem gångarter söker erfaren ryttare

translated
40885 Ratingen, Germany
remove_red_eye 0321
people 2
117 000,00 kr*OBO
10.000,00 €
Gender Gelding
Breed

Icelandic horse

Show 61 ads from 7 605,00 kr
chevron_right
Age (years) 15
Height (cm) 143
Charmig valack med fem gångarter söker erfaren ryttare - Kjartan, en svart valack med fem gångarter från 2009, imponerar med sina tydligt separerade gångarter, positiva uppförande och vänliga karaktär. Med en höjd på 1,43 meter, en lång dubbel man och utmärkt kroppsstruktur är han ett riktigt blickfång. Hans glada och intelligenta natur, i kombination med en stor vilja att lära sig, gör Kjartan till en idealisk partner för avancerade ryttare.

Kjartan visar goda ridegenskaper och imponerande rörelser. Alla hans gångarter kan tas fram i olika hastigheter. Han är särskilt rolig att rida eftersom hans skritt är smidig, traven har utrymme och som en naturlig tölthäst är hans tölt enkel att rida. Hans galopp är bekväm att sitta, medan hans pass för närvarande inte rids. Han vet hur man hanterar arena, rundbana och terräng, både ensam och i grupp. Under sadel kan Kjartan inte bara grundrörelser som ryggning och skänkelvikning, utan även mer avancerade övningar som krupp in, krupp ut och volter. Han genomför snabbt nyinlärda övningar med tydliga signaler och självförtroende.

Förutom sina ridkvaliteter imponerar Kjartan också med sin intelligenta och människonära karaktär. Hans nyfikenhet och vilja att tillfredsställa sin ryttare gör honom till en idealisk inlärningspartner. Han har mycket roligt med frihetsdressyr och behärskar trick som apportering. Tack vare sina starka nerver är han också lämplig för tävlingar.

Kjartan letar efter en känslig ryttare som har tid för honom och vill uppmuntra hans vidare utveckling. Med Kjartan kan du fortsätta att växa och lära dig nya saker. Han är redo för nya äventyr och ser fram emot en partner som uppskattar hans kvaliteter.
tTranslated
Pedigree
Dromi von Westerburg
Dökvi f. Mosfelli

MelissaFlag DE

40885 Ratingen, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2/15/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 215515
update
Published: 2/29/2024
Recently online
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0321
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: