C&B / Lorenzini vattensnabel 13cm titan dubbelbruten anatomisk

translated
24963 Tarp, Germany
remove_red_eye 0079
people 1
1 755,00 kr*
150,00 €*
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

C&B / Lorenzini Horse Bits

Size 13cm
Condition Used - Like New
Your rating
C&B / Lorenzini vattensnabel 13cm titan dubbelbruten anatomisk - C&B water snaffle dubbelbruten med anatomiskt munstycke i titan.

Bitstjocklek: 16 mm; diameter bitring: 5cm

De karakteristiska egenskaperna hos denna metall är: Lätthet, hållbarhet, biokompatibilitet, icke-magnetisering och låg värmeledningsförmåga. Titan är den enda av de 11 000 legerade och olegerade metaller som hittills är kända som är helt biokompatibel för djurorganismer.

Egenskaper:

Titan är naturligt täckt av ett dioxidskikt som kan förstöra många bakterier (stafylokocker, men även streptokocker, Bacillus anthracis, Legionella och många andra) samt föroreningar som sprids i atmosfären (kvävedioxid, bensen, svaveldioxid, kolmonoxid, ozon och vissa speciella fina dammpartiklar). Det är också en mycket dålig värmeledare och har därför alltid en behaglig temperatur.

Fördelar:

Tack vare sin behagliga värme, sin motståndskraft mot de syror och baser som finns i hästens mun, sin utmärkta biokompatibilitet och sin lätthet (det väger hälften så mycket som stål) är titanbetten ett värdefullt alternativ till de bett som för närvarande finns på marknaden. Otaliga tester har visat att salivavsöndringen i hästens mun ökar efter att bettet har satts in, vilket leder till att alla nackmuskler slappnar av och hästen blir lösare.

NP 190
tTranslated
PayPal logo accepted.

VivianeFlag DE

24963 Tarp, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 207102
update
Last update: more than six months ago
Recently online
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0079
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: