Bedårande färghäst föl sto

translated
38855 Wernigerode, Germany
remove_red_eye 0440
people 4
87 648,75 kr*
7.500,00 €*
Bedårande färghäst föl sto - Hej, jag heter Aponi (indiska = fjäril). Jag föddes i april 2023 och är ett mycket sött och känsligt sto. Jag gillar
Jag gillar att kommunicera på ett subtilt sätt och är särskilt tillgiven.

Min pappa är den dubbelregistrerade "Black Starbuck" och min mamma är en Magic On Ice-dotter som heter "Magic Snoflower". Jag är ett Smokey Black Tovero-föl med två ljusblå ögon, ett hästpass och APHA-papper, som jag kommer att ta med mig när jag flyttar ut i december. Min karaktär är väldigt känslig och öppensinnad.

Just nu bor jag på en paddock och jag njuter av min frihet. Jag får lära mig korrekt beteende i flocken och kan verkligen testa mina gränser och släppa loss i hagen. Jag hoppas att min framtida ägare kommer att fortsätta att ge mig min frihet - jag vill inte leva ensam i ett (löst) stall med en liten paddock och ransonerat hö. Då stannar jag hellre med min flock. Jag skulle också kunna stanna där för uppfödning. (månadsvis från 300,-).
Om det verkligen finns en ansvarsfull person som inte bara vill ha mig på grund av mitt utseende, utan också är medveten om vad jag verkligen behöver som en liten häst, vänligen kontakta mig.

Fram till avvänjningen kommer Aponi att avmaskas regelbundet, visas för hovslagaren och lära sig fölets ABC. Det är mycket viktigt för oss att våra föl är väluppfostrade och vänliga.
Aponi kommer också att få ett hästpass och APHA-papper.

Om Aponi har väckt ditt intresse, vänligen skriv till oss med ditt fullständiga namn och dina uppfödningsplaner för mer information. Vänligen avstå från att ringa. Våra hästar placeras endast i artanpassad uppstallning (öppet stall eller aktivt stall) och i kärleksfulla händer. Vi säljer inte till återförsäljare.
Vi skickar inte ytterligare bilder och videor, men du är välkommen att titta på vår hemsida (www.harzhof-minsleben.de), som alltid innehåller aktuella bilder.
tTranslated
R
Flag DE

Rainer

mood No ratings yet

38855 Wernigerode, Germany

Seller since 8/8/2023
speed4 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 203255
update
Published: 5/9/2024
Recently online
people 4 users are watching this item
remove_red_eye 0440
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: