Auriganbit HS Sprenger, 135 mm, enkel ledad (1)

translated
28277 Bremen, Germany
remove_red_eye 0006
291,00 kr*OBO
25,00 €
Model

HS Sprenger Horse Bits

Size 5¼" / ≈ 13,5cm
Condition Used - Good
Shipping Possible
Your rating
Auriganbit HS Sprenger, 135 mm, enkel ledad (1) - (1) Begagnad borrkrona, Aurigan, enstaka brott. Tjocklek 24mm. I gott skick. Frakt möjlig om kostnaderna täcks (oförsäkrat paket 2,25 EUR, försäkrat paket 5,49 EUR).
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ Den nya EU-lagen föreskriver att även privatpersoner måste ge en garanti på 1 år samt bytes- och returrätt, om inte annat uttryckligen avtalats. Eftersom jag är en privatperson som säljer varor som jag inte längre behöver och därför inte är en återförsäljare, gäller följande villkor för detta erbjudande: Föremålet säljs "i befintligt skick" av mig. Detta innebär att du uttryckligen samtycker till att avstå från de villkor du har rätt till (som du har rätt till när du köper från en kommersiell säljare). Jag är inte ansvarig för frakt och transport. Tyvärr är dessa formaliteter nödvändiga på grund av EU-lagar och listas endast här av denna anledning.
Försäljningen sker under uteslutande av allt ansvar för materialfel.
Ansvaret för skador på grund av skada på hälsa, kropp eller liv och grovt oaktsamma och / eller avsiktliga överträdelser av mina skyldigheter som säljare förblir opåverkade

Jag skulle också föredra om vi kunde spara oss besväret, men det är helt enkelt inte möjligt. Tack för din förståelse
tTranslated
PayPal logo accepted.
Frakt möjligt till självkostnadspris (oförsäkrat paket EUR 2,25, försäkrat paket EUR 5,49)
tTranslated
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
S
Flag DE

Sigrid

28277 Bremen, Germany

New seller
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 220293
update
Last update: 4/25/2024
Recently online
remove_red_eye 0006
historyRecently Viewed: