Arabisk blandning föl

translated
81100 Mytilini, Greece
remove_red_eye 0924
people 18
5 852,60 kr*OBO
500,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Part-Arabian

Show 11 ads from 5 852,60 kr
chevron_right
Age (years) 1
Height (cm) 137
Type Mix
Color Rose Gray
Other charactics
  • Broken-in
  • Barefoot
  • Suitable for children
  • Reliable for trail riding
  • Halter broken
Arabisk blandning föl - Arabian mix föl ettåring Ronya söker hem
50 % arabiska (25 % fullblodsaraber, 25 % shagya-araber)

Hon är smart, nyfiken, modig, lär sig snabbt, älskar människor och uppgifter och kommer säkert att bli en perfekt ridhäst en dag. Hon bär svansen på toppen som en arabisk häst, har de vackra gångarterna, men är lite starkare och mer robust byggd och även en smula mer avslappnad med mindre dramatik. Hon är mycket människovänlig och man kan gå med henne på egen hand utan problem, även på trafikerade vägar, hon vet allt om motorcyklar, cyklar, hundar m.m. Hon älskar också barn, på grund av mitt goda temperament. Hon älskar också barn väldigt mycket på grund av min 4-åriga systerdotter.

Du kan hitta många videor och foton av henne på instagram @stellaronya.

Hon kommer att vara grå och enligt zigenarmätningar ska hon vara ca 150 cm lång.

Fadern är en grekisk blandning. Hon kan vara 4 eller 5 gångarter, men jag vet inte exakt. Det sägs att fölen tar till sig upp till 100 % av stoets karaktär, och det kan man tydligt se. Stoet är extremt känsligt, smart, vill vara till lags, lär sig mycket snabbt, har underbara gångarter, bär sin svans elegant på toppen, har outtröttlig uthållighet, men otippat är hon mycket lugn och samlad i alla situationer. Hon är inte rädd för någonting och stannar i allmänhet först upp i stället för att springa iväg när en situation är obehaglig för henne. En egenskap som jag uppskattar mycket hos henne... Eftersom vi ofta har tagit Ronya ut på fältet sedan hon var föl har hon lärt sig mycket lugn från sin mamma. Tyvärr har jag inte tid för ett föl, jag köpte stoet i föl och visste att jag inte skulle kunna behålla fölet.

Generellt har hon gått igenom hela föl ABC, förutom släpvagnen som vi inte har.
Hon är så nyfiken och avundsjuk när mamma putsas och sadlas att jag till och med har halvt lärt henne att sadla och tränsa. Hon har vuxit upp med mycket kärlek och uppmärksamhet från många människor, så hon har absolut förtroende för oss tvåbenta människor, även om hon har en stark personlighet. Jag tror att inskolningen kommer att bli väldigt lätt och hon kommer att bli en riktigt bra ridhäst. Jag tänker mig terränglöpning och mångsidig, kanske hoppning, western, jag kan tänka mig något sådant. Men naturligtvis är allting öppet.

Vi bor i Grekland, men eftersom jag i första hand vill ha ett hem för det känsliga stoet, där någon verkligen vill ha en häst som partner, kan hon ges bort billigt (för samma pris som jag har henne till salu på ön här i Grekland). Du skulle behöva ta hand om transporten och allt annat.... Transporten skulle kosta ca 3000 euro från en förmedling, eller så kan du hämta henne själv.

Jag tror att en visning eller transport etc. kan kombineras med en kort semester på vår vackra ö. Även om du kommer hit och bestämmer dig för henne i slutändan (jag kan inte tänka mig det) men även då finns det gott om andra hästar till salu på ön.

Du kan hitta många videor och foton av henne på instagram @stellaronya.
tTranslated
A
Flag GR

Anna

sentiment_neutral Satisfaction: OK

81100 Mytilini, Greece

Seller since 10/4/2022
speed18 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 188598
update
Published: 10/8/2023
people 18 users are watching this item
remove_red_eye 0924
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: