For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Akupressurmatta Kylväska, Mesh-Mix med akupressurmattor blå L 155cm

translated
26188 Edewecht, Germany
remove_red_eye 0091
3 126,87 kr*OBO
270,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Colour  Blue
Condition New
Date of purchase 2021
Shipping Possible
Your rating
Akupressurmatta Kylväska, Mesh-Mix med akupressurmattor blå L 155cm - Jag säljer min Accuhorsemat eftersom den är för stor för min häst. Den är ny och lång endast för att prova på hästen. Det medföljer två akupressurmattor för axlarna och en akupressurmatta för bakdelen. Det medföljer även en väska för transport.

Lite information:
Akupressurtäcket Cooler från Accuhorsemat är ett 2-i-1-täcke och kan användas som ett avsvettningstäcke utan akupressurmattorna. Den är också lämplig för varmare klimat och kan användas som en nätfilt på sommaren. Filten andas och är bekväm, vilket gör den idealisk för transport eller efter ett träningspass. Frontstängningen gör att täcket snabbt kan tas på och av, och dessutom möjliggör stängningen individuell anpassning till alla typer av hästar. Täcket har tre kardborreområden där akupressurmattorna kan fästas. Dessa områden är axelområdet, ryggområdet på båda sidor längs ryggraden samt ländryggs- och kruppområdet. Akupressurmattan hjälper till att stimulera meridianerna och därmed blodcirkulationen. Detta leder till att musklerna slappnar av och att smärtan lindras samt till mental avslappning. Akupressurtäcket kan användas i 30-45 minuter, beroende på hur hästen reagerar, och användningstiden bör ökas långsamt. Täcket har magremmar och en svansrem.

Material:
Täcke:
- Bomullsblandning
- Akupressurmattor: miljövänlig TPE
- lätt att rengöra
- andas

Instruktioner för skötsel:
- maskintvättas (utan akupressurmattor) i 40 °C
- häng upp för att torka
- ej lämplig för torktumling

Frakt möjlig mot en extra avgift på 10 €.

Jag säljer min Accuhorsemat eftersom den är för stor för min häst. Den är ny och lång bara för att prova på hästen. Den levereras med två akupressurmattor för axlarna och en akupressurmatta för bakdelen. Det medföljer även en väska för transport.

Lite information:
Akupressurtäcket Cooler från Accuhorsemat är ett 2-i-1-täcke och kan användas som ett avsvettningstäcke utan akupressurmattorna. Den är också lämplig för varmare klimat och kan användas som en nätfilt på sommaren. Filten andas och är bekväm, vilket gör den idealisk för transport eller efter ett träningspass. Frontstängningen gör att täcket snabbt kan tas på och av, och dessutom möjliggör stängningen individuell anpassning till alla typer av hästar. Täcket har tre kardborreområden där akupressurmattorna kan fästas. Dessa områden är axelområdet, ryggområdet på båda sidor längs ryggraden samt ländryggs- och kruppområdet. Akupressurmattan hjälper till att stimulera meridianerna och därmed blodcirkulationen. Detta leder till att musklerna slappnar av och att smärtan lindras samt till mental avslappning. Akupressurtäcket kan användas i 30-45 minuter, beroende på hur hästen reagerar och användningstiden bör ökas långsamt. Täcket har magremmar och en svansrem.

Material:
Täcke:
- Bomullsblandning
- Akupressurmattor: miljövänlig TPE
- lätt att rengöra
- andas

Instruktioner för skötsel:
- maskintvättas (utan akupressurmattor) i 40 °C
- häng upp för att torka
- ej lämplig för torktumling

Om du har några frågor eller är intresserad, vänligen skicka ett meddelande till mig.
tTranslated
PayPal logo accepted.
Frakt möjlig mot en extra avgift på 10€.
tTranslated

GesaFlag DE

26188 Edewecht, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 202290
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0091
historyRecently Viewed: