For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

2 Curly unghästar i specialförpackning

translated
33034 Brakel, Germany
remove_red_eye 0181
75 757,50 kr*OBO
6.500,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Stallion
Breed

Curly Horse

Show 4 ads from 52 447,50 kr
chevron_right
Other charactics Straight from breeder
2 Curly unghästar i specialförpackning - Dessa två vackra små män letar efter en ny ägare. Naturligtvis också möjligt individuellt.

Dack, i den vackra specialfärgen: dun, möjligen till och med grå dun, har blå ögon hittills, garanterat NEJ! grå)

Hans slutliga höjd kommer att vara cirka 1,53 m.

Han kombinerar skickligt och unikt ädla portugisiska och stabila amerikanska blodlinjer. Hans grund är korrekt från början, hela hans kropp är lovande, hans huvud är ädelt, helt enkelt en dröm. Också i karaktär en mycket älskvärd liten kille.

Den andra i den sällsynt vackra specialfärgen: Palomino.

Hans slutliga höjd kommer att vara cirka 1,50 m.

Han visar en starkare byggnad än Duck och en vackert muskulös bakdel från början, precis som sin mamma, han har en korrekt konformation och har några viktiga mikrolockar på sin croup. Ett modigt föl.


Förutom den speciella färgen har båda den typiska lockiga pälsen, som vanligtvis tolereras mycket väl av personer som lider av hästallergier.

Båda föräldrarna och Ducks mormor och äldre helsyster kan ses.

Ankas far, 1,53 m (en amerikansk Bashkir Curly Horse), är den svarta hästen. Han har ett vackert huvud, rids och körs, är samarbetsvillig, har bra nerver, lär sig snabbt och har en bra ärlig karaktär. Han är testad negativ för alla ärftliga sjukdomar, även ingen pssm. Ducks mamma 1,50m, är ett snällt sto, mycket tillgiven människor, otroligt vänlig, känslig, kärleksfull.

Lilla Dack visar typisk fölnyfikenhet och tar försiktigt kontakt med människor på egen hand.
Vi uppmuntrar detta i kombination med de första små träningspassen. Han stod på fötterna mycket snabbt efter födseln och hittade genast juvret.

Den vackra Palomino-pojken, hans far (American Bashkir Curly Horse) i Cremello är för närvarande 1,46 m, 4 år gammal och förbereds för närvarande för inridning.

När de levereras kommer pojkarna att ha behärskat fölningens ABC perfekt och kommer också att veta hur man rider i en släpvagn.

Precis som sina mödrar under dräktighet och diande kommer de att få högkvalitativa naturliga mineraler, individuellt anpassade. Hovarna trimmas regelbundet professionellt, regelbunden avmaskning och sedan återuppbyggnad av tarmen, så allt som är nödvändigt för att bana väg för ett bra långt hästliv.

Båda kan flytta ut i december 1923. Men de kan också stanna hos oss för en artanpassad hingstuppfostran med pappa, farbror och bröder med expertvård.

Så här hålls hästarna hos oss:

De hålls i en flock, och det finns alltid minst en vuxen med de unga djuren. Vi tittar till djuren minst två gånger om dagen. På vintern bor de hos oss i ett öppet stall med en asfalterad gång, hö ad libitum, salt, kraftfoder och mineralfoder efter behov. På sommaren bor de på olika idylliska, delvis bergiga betesmarker, elektriskt inhägnade, alltid med träd för att skydda dem från solen, delvis med en naturlig ström eller en vattentunna. På så sätt har den nedärvda potentialen bästa möjlighet att utnyttjas fullt ut, djuren lever ett hälsosamt liv, är välbalanserade och kan utvecklas optimalt, vilket är viktigt för hela deras liv, särskilt i tillväxtfasen.
Förresten, Dacks mormor fyllde 30 år i år och är fortfarande med oss, jag tycker att det talar för sig själv. Vi är också mycket glada över att kunna visa denna pigga gamla dam för våra besökare. En kompetent veterinärklinik finns vid vår sida dygnet runt i händelse av nödsituationer.

Visning möjlig och önskad, gärna också flera gånger. Prisförhandlingar endast personligen och på plats, rabatt för köp av båda, endast i artanpassad hållning. Med en bokningsavgift kan en fast bokning göras från och med nu. Betalning genom delbetalningar möjlig fram till leverans.

Möjligt att ta med mot ersättning för resekostnader.

Vi svarar gärna på ytterligare frågor & foton
tTranslated

JustusFlag DE

33034 Brakel, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 202320
update
Published: 7/25/2023
remove_red_eye 0181
library_bookslisted in: