Western pad Matrix Roundskirt med NonSlip + Ortho + Shim NEW

translated
76661 Philippsburg, Germany
remove_red_eye 0016
3 475,88 kr*OBO
299,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Matrix Western Pads

Colour  Black
Condition New
Date of purchase 2024
Shipping Possible
Your rating
Western pad Matrix Roundskirt med NonSlip + Ortho + Shim NEW - Säljer min fantastiska pad, som är ny och oanvänd och aldrig har använts av en sorglig anledning. Naturligtvis komplett med alla insatser.

NP: 394,90 €.

Detta är vad tillverkaren skriver:
"Produktinformation "Matrix rund kjol med NonSlip + Ortho + Shim"
Matrix T3 allt i ett-skydd inkl. Ortho-Impact®-insats
Högkvalitativ Western pad, anatomisk rygglinje, hög mankhöjd och butterfly cut i fenderområdet. Undersida i neopren, halksäker, antistatisk och andningsbar. De utbytbara Ortho-Impact®-inläggen ligger längs hela ryggraden på vänster och höger sida och kan enkelt tas bort med hjälp av ett kardborrefäste. Detta innebär att Matrix Western-underlägget kan tvättas i maskin och torktumlas! Denna pad har också totalt 6 innerfickor som är förfyllda med 12 ¼" bitar av fleece. Dessa innerfickor kan fyllas efter behov för asymmetrisk muskelutveckling, sida till sida eller fram till bak, och ett halkfritt ytmaterial (ETC ®) förhindrar friktion och håller sadeln på plats.
Storlek: 30"L x 30"B (76cm x 76cm)
Tillverkad i USA
T3 "Ortho-Impact"-inlägg (se och förstå)
Dessa stötdämpande inlägg används inom alla områden av träning, sport och naturligtvis inom fritidssektorn. Särskilt lämpliga för hästar som har brister i ryggmuskulaturen, ojämn utveckling av musklerna eller en sadel som tillfälligt inte passar ordentligt. Ett ultralätt och ultratunt lager (5 mm) med hög densitet, + ett 12 mm. skumlager med öppna celler (andningsbart) som absorberar 90% av energin från alla stötar. Det skyddar hästens ryggmuskler från stötar som orsakas av sadeln och ryttaren. Det minimerar den energi som hästen avger, så att även den oerfarne ryttaren kan hitta en sits som är skonsam och säker för både häst och ryttare om hästen är obekväm. Inlägg som kompenserar för alla brister för att optimera sadelns position. Maximal dämpning utan att begränsa rörelsefriheten."
tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
Profile picture Beate Wittmann
Flag DE

Beate Wittmann

mood No ratings yet

76661 Philippsburg, Germany

Seller since 3/16/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 219970
update
Last update: 4/20/2024
Recently online
remove_red_eye 0016
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: