Vill lära sig ung arabisk sto med bästa stamtavla

translated
6074 Giswil, Switzerland
remove_red_eye 1485
people 4
Sold
This horse has already been sold.
Gender Mare
Breed

Arabian horse

Show 28 ads from 1 436,76 kr
chevron_right
Age (years) 6
Height (cm) 148
Type Thoroughbred
Color Gray
Other charactics
  • Lunged
  • incl. horse passport
  • Reliable for trail riding
  • All Rounder
  • Stands for the farrier
  • Loads well
Vill lära sig ung arabisk sto med bästa stamtavla - Alouette är 6 år gammal och dotter till den världsberömda hingsten QR Marc. Hon har tränats hos oss sedan början av året. Hon har redan fått ett föl och har varit i Schweiz i ett år. Hon är mycket fin och finbyggd och behöver därför en lätt ryttare. Hon är mycket ivrig att lära och motiverad och går alltid modigt framåt.
Hon är inte rädd för fordon, traktorer etc. och är mycket vänlig mot hovslagaren. Hon går i terräng både ensam och i grupp och gillar också att gå i täten. Hennes temperament är typiskt för en arabisk häst. Hon gillar att gå raskt framåt och är alltid snabb i gång. Hon är mycket känslig och reagerar på minsta lilla hjälpmedel och är därför alltid lätt att hantera. Hon har fått mycket erfarenhet av oss (broar, trafik, cyklar, vatten osv.) och gör allting bra. Eftersom hon fortfarande är ung behöver hon dock en erfaren ryttare som kan fortsätta att utveckla henne. Hon befinner sig i början av sitt liv och är definitivt lämplig för ambitiösa fritidsryttare, avel och eventuellt dressyr eller uthållighet i framtiden.
Hon har en lätt klåda, som kan hållas under kontroll med minimal ansträngning. Hon klarar sig mycket bra i en grupp och är ganska lågmäld. Hon är allmänt nyfiken och öppen och söker kontakt med människor. Hon visar ingen stygghet och har ridits och longerats.
Om du är intresserad kan jag skicka dig fler bilder och videor. Naturligtvis kan vi också prova henne, men bara om du är seriöst intresserad. Vi kommer endast att placera henne i erfarna händer och letar efter den perfekta nya ägaren till Alouette.
tTranslated
Pedigree
QR MARC
MARWAL AL
SWETE
ANARTIA K.A.
QR MARC
ALTONA
LM
Flag CH

Lena Meile

mood No ratings yet

6074 Giswil, Switzerland

Seller since 7/5/2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 180819
update
Published: 4/1/2024
Recently online
people 4 users are watching this item
remove_red_eye 1485
library_bookslisted in: