Underbart westfaliskt sto som syskon

translated
58285 Gevelsberg, Germany
remove_red_eye 0390
Price negotiable
Gender Mare
Breed

Westphalian horse

Show 22 ads from 35 259,00 kr
chevron_right
Age (years) 21
Height (cm) 179
Type Warmblood
Color Brown
Other charactics Companion
Underbart westfaliskt sto som syskon - Julie, 21 år gammal, ståtlig 179 cm lång, letar efter en ny aktivitetssfär. Julie har bott hos mig här i Gevelsberg i drygt åtta år och leder en flock med blandade åldrar, från ungdomar till pensionärer. Hon brinner för detta och låter ingen ta morötterna ifrån henne.
Fram till 13 års ålder födde hon underbara föl som avelsstona, därefter fick hon leva som fritidshäst. Hon älskar att bli klappad, att gå fina promenader och även att göra markarbete. Hon är också lämplig som handhäst. Hon har inte ridits och är därför inte avsedd som ridhäst.
Vad vill jag ha för Julie? Hon är en stark personlighet som bara vill lämna över sitt ledarskap till konsekventa och trygga människor. Då kommer hon att göra det! Det är uppenbart att Julie inte är lämplig för nybörjare. Jag vill ha en person som vill tillbringa tid med henne regelbundet (dagligen om möjligt), gosa med henne och arbeta med henne, det skulle hon behöva, särskilt efter vintern. Ett öppet stall skulle vara bäst, åtminstone som sidledare, en ny flock att leda skulle vara drömjobbet för henne. För närvarande går hon på bete dygnet runt från maj till oktober, utöver det bor hon i en stor paddockbox. Att hålla henne enbart i en box är uteslutet! Hon löper barfota och är mycket välskött hos hovslagaren. Julie är frisk, vaccinerad och avmaskad.
Varför är Julie till salu överhuvudtaget?
Av hälsoskäl och tidsskäl kan jag inte längre göra min Julie rättvisa. För att hålla henne frisk, både fysiskt och mentalt, har jag beslutat att hitta ett nytt och bra hem åt henne.
Endast till salu med ett skyddskontrakt, uttryckligen inte för avel och endast som syskon.
tTranslated
Profile picture Katja Schilling
Flag DE

Katja Schilling

mood No ratings yet

58285 Gevelsberg, Germany

Seller since 4/27/2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 197483
update
Published: 4/27/2023
remove_red_eye 0390
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: