For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Tinker valack rids och körs

translated
48336 Sassenberg, Germany
remove_red_eye 0796
people 7
Sold
This horse has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Breed

Gypsy horse

Show 30 ads from 3 496,50 kr
chevron_right
Age (years) 7
Height (cm) 136
Type Pony / Small Horse
Color Pinto
Other charactics
  • Lunged
  • Broken-in
  • Loads well
Tinker valack rids och körs - Det är med tungt hjärta som jag skulle skiljas från min ponny, om allt passar. Han har blivit riden och körd. Han är även registrerad som utställningsponny.

Han heter Ollie och är 7 år gammal, för närvarande 1,36 m lång och en Tinkervalack. Han är van vid att stå i öppna boxar och i boxar. Men uppstallningen är bara för natten, dvs. annars är han ute hela dagen.

Jag letar efter ett 5-stjärnigt hem för honom. Det skulle vara trevligt att se bilder på vart han ska. Han är väldigt trevlig att hantera, även i hagen eller på arenan. Han hoppar inte alls. Jag ser honom fortsätta i dressyr och körning. Han gör allt med mig. Han älskar att bli gosad och bortskämd.

Han skulle kunna bli en barnponny, men bara om barnen kan rida. Om man inte är uppmärksam för ett ögonblick utnyttjar han det genom att helt enkelt inte fortsätta vad han gjorde tidigare. Han varken bockar eller biter.

Tyvärr har han en del mallenders, men vi har dem under kontroll och han har inte kliat sig sedan han flyttade till det nya stallet. För tillfället har han också lite trast, men enligt min hovvårdare är det väl under kontroll. Mallenders och trast är alla torra.

Det skulle vara möjligt att prova honom eller att visa honom. För att förhindra hästturism, vänligen skicka endast seriösa förfrågningar och jag kommer att ta ut 30 € för varje prov, som kommer att återbetalas vid köp. Priset beror på vad du vill ta med dig. Jag skulle vilja sälja allt tillsammans med honom. Det är dock också möjligt att bara köpa ett föremål åt gången.

Han kan säljas med följande tillbehör:

Vagn sele från ideal Biothane

Sadel

Träns

Flera träns

Halter

Blankett

Pris Ponny 5800 € VB
Pris tillbehör 1700 € VB

Helt enkelt en härlig ponny som man kan börja med direkt. Han står för närvarande i Bad Laer. Jag ser fram emot dina meddelanden och skulle vilja be dig att skicka mig en kort beskrivning av vart han skulle gå - vilken typ av attityd - vad du planerar att göra med honom.
tTranslated

Tanja KünstnerFlag DE

48336 Sassenberg, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2020
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 203522
update
Published: 11/13/2023
Recently online
people 7 users are watching this item
remove_red_eye 0796
library_bookslisted in: