Svart sto som söker ett nytt hem

translated
24105 Kiel, Germany
remove_red_eye 1711
people 9
Sold
This horse has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Age (years) 14
Height (cm) 159
Type Mix
Color Black
Svart sto som söker ett nytt hem - Svart sto söker nytt hem vid havet (på uppdrag)

Tyvärr måste vi återigen skilja oss från vårt sto som vi köpte i maj. Hon föddes 2008 och är ungefär 159 cm lång. Tyvärr har vi fått diagnosen hästastma, så hennes nya hem bör vara vid havet. Om det behövs kan hon också hållas i ett välplanerat öppet stall eller aktivstall. I vårt privata stall är allergivänlig djurhållning tyvärr inte möjlig, eftersom vi måste förvara hö och halm i samma byggnad framför stallarna.

Hon söker därför ett bra nytt hem där folk i bästa fall redan är bekanta med hostponnyer eller där de nya ägarna är villiga att ta hand om det.

Men nog om sjukdomens historia, Isabo är en häst som snabbt tar dig runt fingret med sin fantastiska karaktär. Hon är fantastisk att hantera och till och med hos hovslagaren är hon alltid avslappnad. Hon är för närvarande barfota och kan fortsätta att vara det. Under sadeln är hon en pålitlig häst som alltid är redo för att ha roligt. På fältet går hon förbi varje spöke och tar alltid med sig sin ryttare tillbaka till stallet, säker och glad. Hundar, traktorer, bilar, motorcyklar och skotrar är inga problem för henne.

Hon visar också sin vilja att behaga på arenan. Hon lär sig mycket snabbt och är alltid motiverad när hon arbetar. Med den tidigare ägaren var hon också aktiv inom hoppning och hade mycket roligt både i arenan och på fältet. Vi har inte följt upp detta ännu, men hon skulle säkert bli glad om hon kunde hoppa igen efter att ha byggt upp sina muskler. Hon har alltid varit duktig på allt arbete som vi har utfört på marken. Oavsett om det handlar om longering eller fri följning. Hon behärskar också de allra första stegen i handarbete mycket bra. Detta kan säkert utvecklas ytterligare.

Hon är inte tillgänglig och avbetalning är inte möjlig!

Vi tar ut 30 euro för en testperiod, som naturligtvis dras av från köpesumman.

Detta är en privat försäljning med uteslutande av allt ansvar!
tTranslated
library_booksYou might also like
CS
Flag DE

Cosima Steindel

mood No ratings yet

24105 Kiel, Germany

Seller since 10/14/2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 182972
update
Published: 2/7/2023
people 9 users are watching this item
remove_red_eye 1711
library_bookslisted in: