Superkär valack

translated
65396 Walluf, Germany
remove_red_eye 1135
people 11
42 779,83 kr*OBO
3.650,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Age (years) 5
Height (cm) 168
Type Thoroughbred
Color Brown
Other charactics
  • Lunged
  • No eczema
  • Barefoot
  • Broken-in
  • Stands for the farrier
  • Loads well
Superkär valack - Det är med tungt hjärta som jag säljer min stiliga och superväluppfostrade valack.Julien är en fransk travare, 5 år gammal och 1,68 cm lång. Jag söker ett trevligt hem till honom och människor med mycket hästvana. Julien är mycket känslig och därför inget för nybörjare.

En drömhäst för markarbete, longering, bommar och handarbete, han är superväluppfostrad och lyssnar mycket bra på röst, alltid motiverad och uppmärksam. Han tycker verkligen om att gå på promenader i vingårdarna. Han gör också ett bra jobb med min dotter. Just nu longeras han i alla tre gångarterna. Han är mycket vänlig under grooming, hovslagare, duschar, veterinär, traktor.

När han rids är han ganska nervös och behöver en säker och erfaren ryttare, men han är inte en hingst och har inte bockat än. Jag har också ridit honom bettlöst.
Tyvärr måste jag säga att vi inte klarar av uppgiften. Vi har helt enkelt inte den rätta kemin, men jag tror att med rätt person skulle han vara en drömhäst.Jag har hållit Julien i en box med daglig tillgång till bete. Han är en mycket kompatibel och okomplicerad häst och anpassar sig väl till sina kamrater. Julien går barfota och har aldrig haft några problem med detta. Jag är inte medveten om några negativa hälsoproblem, han är fullt vaccinerad och har nyligen fått sina tänder och osteo gjorda.
Endast till salu i mycket goda händer.

Sadeln har justerats och nyligen vadderats och kan köpas vid behov.Om du har några ytterligare frågor eller är intresserad, vänligen skriv till oss. Vi ser fram emot att lära känna dig!
tTranslated
J
Flag DE

Jasmin

mood No ratings yet

65396 Walluf, Germany

Seller since 5/16/2022
speed11 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 204627
update
Published: 9/7/2023
people 11 users are watching this item
remove_red_eye 1135
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: